Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lesz egy csajjal ha akkor...

Mi lesz egy csajjal ha akkor szexel először amikor még nem jött meg neki?

Figyelt kérdés
Mielött férreértené bárki, nem rólam és nemis másról van szó, csak kíváncsíságbl kérdezem

2013. jan. 1. 01:33
 1/8 anonim válasza:
én ismerek olyat akinek 16 évesen jött meg először...
2013. jan. 1. 01:40
 2/8 A kérdező kommentje:
nem ezt kérdeztem... am én is ismerek minimum 3 lányt aki 15 és még nem jött meg neki
2013. jan. 1. 01:41
 3/8 Bino ***** válasza:
Semmi baja nem lesz az illetőnek (legalábbis a tapasztalatom ezt mondja). Van olyan ismerősöm akinek 17évesen jött meg először és 16 évesen már szexszelt.
2013. jan. 1. 01:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első menstruáció jelzi,hogy szülhet,mert tud terhes lenni.Nem más.
2013. jan. 1. 01:45
 5/8 anonim válasza:
2013. jan. 1. 01:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Én azért a lány helyében megvárnám az első menzeszt ugyanis ez a legbiztosabb jele annak, hogy nem csak lelkileg készült fel a szexuális életre egy lány, de testileg is elég érett hozzá...
2013. jan. 1. 01:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne??! ,Egy kis ribi lesz belőle.
2013. jan. 1. 03:36
 8/8 anonim válasza:

Semmi, de így is ajánlatos védekezni, még ha biztosan nem is hordoz egyik fél sem nemi betegséget, ugyanis így is teherbe lehet esni. Nem egy feljegyzett eset van róla.

[link]

2013. jan. 5. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!