Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek napjainkban van...

Szerintetek napjainkban van még esélye egy 30 éves, amúgy teljesen korrekt férfinak arra, hogy találjon egy olyan lányt, aki (azon kívül, hogy csinos, és kedves) lehetőleg diplomás, és még nem volt komoly kapcsolata, ezért még jelenleg szűz is?

Figyelt kérdés
(Segíteni akarok neki.) Nem rólam van szó, a beszólásokat már csak ezért sem kérem, csak értelmes válaszokat szeretnék. köszi!

2012. dec. 28. 14:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

" aki megfelel az elvárásaimnak. Az egyikük például nem volt diplomás, a másik nem volt vallásos"

Drágám! Fogalmad sincs szerelemről, érzelmekről, hogy ezek miről szólnak. Fogalmad sincs milyen valaki szemébe nézni és elolvadni tőle ... fogalmad sincs arról az érzésről, amikor már semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy testestől-lelkestől odaadhasd magad a párodnak.

Majd ha megtapasztalod ezt az érzést, akkor rá fogsz jönni, hogy milyen kicsinyesek és primitívek ezek az elvárások ... Semmit nem jelentenek egy érzelmeken alapuló kapcsolatban, jelentőségüket veszítik ...

2013. febr. 8. 15:07
 22/27 anonim ***** válasza:

Jajj, én aztán nem szólok bele semmibe, távol álljon tőlem, és gratulálok a legkeresetteb közgáz szakhoz, meg a külföldi multis álláshoz.

Egyébként úgy kellett volna értelmezni, hogy én vagyok vallásos, szűz és diplomás, és még barátnőm is van, na ez tényleg nem volt egyértelmű.

Én még abba se szólok bele, hogy kivel akarod elkötelezni magadat. Tőlem aztán....

Csak azt szerettem volna elmesélni, hh tényleg vallásos fiút akarsz az sem baj, de vallásos fiúból jóval kevesebb van, mint vallásos lányból, és a normális fiúk nagy része 24-25 éves korára elkel. (Ez többek között azért is van, mert nem lehet szexelni házasság előtt, és ezért nem költöznek össze, hanem inkább belehúznak a házasságba.)

Kapásból tudnék 4-5 nevet mondani, aki komoly hívő ismerősöm, nagyon csinos, de egyedül van. Mert nincs a környezetében értékelhető fiú.

Béke van? :)

2013. febr. 8. 16:02
 23/27 anonim ***** válasza:

Utolsó persze , hogy béke van. Igy már értem és hát az ilyen mint te , ilyen értékekkel valóban ritka.Gratulálok nektek , hogy ti egymásra találtatok a barátnőddel. Szerencsések vagytok. Sok boldogságot kívánok!

Az előtte válaszolónak caM008 -nak meg üzenem , hogy ha valaki akkor én tudom, hogy mi a szerelem . Nem kell kioktatnia. Egyszer voltam szerelmes életemben még tizen éves koromban. És akkor még nem voltak ilyen elvárásaim, mert még nagyon fiatal voltam. Képzeld a barátom évekig megjátszodta magát úgy tett mintha szűz lenne és vallásos, és elhitette velem, hogy jogász lesz. Na persze jól játszott , mert csak nagyon későn döbbentem rá , hogy ez mind hazugság és szinjáték. És mivel távkapcsolat volt nem ismertem igazán a barátai meg falaztak neki egy ideig , aztán megtudtam , hogy azért hazudta mindezt, hogy hozzá menjek feleségül. Ő azt mondta hogy szűz vagyok, szép,

okos és őszinte és feleségnek ő csak engem akar. De , hogy ő milyen volt valójában arra csak későn jöttem rá. Most nem részletezem, de nem volt jó ember, csak jó szinész.

Tehát ha az ember nagyon fiatal akkor nehéz másokat kiismerni, de a rosz tapasztalatok után , már kapásból utánna járok, hogy kivel állok szóba. Ez egy jó lecke volt a számomra, hogy akárkivel ne álljak szóba. Aki meg nem ismer egy embert eléggé attól meg nem türöm, hogy kioktasson, hogy én kit válasszak vagy kit ne. Mert ha egy kapcsolat nem elég őszinte már az elején , és a felek nem illenek össze , akkor annak szerintem vagy szenvedés vagy válás lesz a vége. Erről ennyit!

2013. febr. 8. 16:42
 24/27 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok. Még nem volt komoly kapcsolatom, nem feküdtem még le senkivel. És ebben az évben vagyok végző hallgató a főiskolán. Azt ,hogy szép meg kedves vagyok ,nem mondnám el magamról,erről inkább a környezetemben élőket kell megkérdezni, és a barátaimat,hogy miért szerettek meg engem.
2013. okt. 31. 09:10
 25/27 anonim ***** válasza:
... a csoporttársaidat meg arról, hogy miért nem jutott még csak eszükbe sem megfektetni téged :)
2013. okt. 31. 09:23
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem semmi a 13-as!
2014. okt. 29. 21:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ha hanyagolja azt, hogy a lánynak nem volt komoly kapcsolata és szűz nagyobb szerencséje lenne.
2017. márc. 18. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!