Szerintetek napjainkban van még esélye egy 30 éves, amúgy teljesen korrekt férfinak arra, hogy találjon egy olyan lányt, aki (azon kívül, hogy csinos, és kedves) lehetőleg diplomás, és még nem volt komoly kapcsolata, ezért még jelenleg szűz is?
20 éves szűz lány vagyok, a barátom 31 éves.
Csinosnak, okosnak, aranyosnak tartanak az emberek. Senkivel sincs komolyabb problémám és nekik sem velem. Bár nincs diplomám, de kiválóan tudom a szakmám.
Hát én épp ilyen lány vagyok ,amit jellemeztél. Már többször is megkérték a kezem. De a gond az volt, hogy nekem nem feleltek meg azok a fiúk. Mert én is hasonló társat keresek aki megfelel az elvárásaimnak. Az egyikük például nem volt diplomás, a másik nem volt vallásos, vagy egy másik nem jött be külsőre...Tehát mindegyikükből hiányzott legalább egy dolog amit kifogásoltam bennük.
Érdekes, mert épp én is ezeket a tulajdonságokat keresem egy férfiban, amit a kérdező írt, mert ha én rendelkezem mindezzel, akkor egy férfinak is hasonló értékekkel kell rendelkeznie. Tehát ha nem lennének ezek a tulajdonságaim akkor én sem tartanám fontosnak mindezt, de igy én sem elégszem meg akárkivel.
Csak mellékesen, mivel a huszas éveim elején járok, ezért még válogathatok és nem sietek el semmit!
"Csak mellékesen, mivel a huszas éveim elején járok, ezért még válogathatok és nem sietek el semmit!"
Ezt te csak hiszed, kedves előző! Nem tudom, te milyen vallású vagy, de 24-25 éves korra a legtöbb közösségből elfogynak a fiúk, és a nagyon válogatós lányok csak nézhetnek.
Nem mondom, hogy adj alább a pontjaidból, és azt meg főleg nem, hogy kezdjél olyannal, aki nem vallásos, mert azt ne tedd, de gondold át, hogy tökéletes ember nincs.
:)
25/F (vallásos, szűz, diplomás, barátnőm van)
Hát nem igazán értem utolsó , hogy neked mi közöd ahhoz , hogy én még nem akarom akárkivel elkötelezni magam.
De tudod én azért nem aggodom, hogy nem találok férfit. Mivel először is, szinte az összes fiú aki megkérte a kezem fiatalabbak voltak tőllem két-három évvel is. És nem én futottam utánnuk , hanem fordítva. Ez azért is van mert jól nézek ki, ráadásul fiatalabbnak is gondolnak a koromnál (mindenki ezt mondja).
Másodszor nem csak , hogy diplomás vagyok, de a legjobb eggyetemeken végeztem az egyik legkeresetteb közgáz szakon. Igy egy multinál dolgozom külföldön.
Szóval ha van egy szűz barátnőd akkor örülj neki, én még nem találtam meg az igazit. Hát aztán?! Amúgy is első a karrier utánna jön a többi...
És tudod mit, az ha egy fiú nem szűz az még nem is annyira fontos(mert hol lehet most olyat találni) , de legalább legyen jóképű, kedves, vallásos, diplomás és korrekt. Ha egy pasi ezt elvárja egy lánytól én miért ne?!
Te például miért akartál szűz és diplomás lányt, más nem is lett volna jó?! Tehát ne mást kritizálj hanem először is nézz magadba, és csak aztán adj tanácsot, hogy milyen férfit válasszak magamnak. A huszonegyedik században élünk, ahol a nők önnálóak és úgyan olyan jogokkal rendelkezünk mint a férfiak. Végre, még ha ez nem is tetszik pár soviniszta férfinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!