Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen gáz ha nem vagyok szűz?

15 évesen gáz ha nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok a barátom 12.Tudom hogy fiatal de nagyon korán érő és érett típus.Már 1 éve együtt vagyunk és sokszor felmerült ez a kérdés.Őt nem zavarja h 12éves(beakarja előzni egy rokonát) és már alig bír várni rám.Fel vagyunk világosítva mindenről ezzel kapcsolatban és nagyon szeretjük egymást.Gáz lenne?

2012. dec. 26. 15:20
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
ez már nagyon kretén. az ilyen lányokból lesznek azok a "nők" akiket mindegyik pasija lepofoz minden nap. és 25 évesen ott állsz majd 3 gyerekkel 3 apától 0 férjjel.
2013. jan. 12. 21:05
 22/30 anonim ***** válasza:
Gáz! ://
2013. jan. 17. 19:15
 23/30 anonim ***** válasza:

mihez kezdesz te egy 12 éves kis bébirépával?:) ha a kopasz kuki jön be,keress olyat aki borotválja.

amúgy szerintem ez poén.

ha nem,akkor gáz.

2013. jan. 17. 19:24
 24/30 poiu ***** válasza:
Figyu, itt az az igazi gáz, hogyha kitudódik, mehetsz a javító nevelőbe, mert 14 alattiakkal létesített szexuális kapcsolat nemi erőszaknak számít és ezért bűncselekmény. Nem viccelek, ez kőkemény, nézz utána. Megúszhatod, mert te is gyerek vagy, de elmúltál 14, ezért kétesélyes. Mi a francnak tennéd tönkre az életed?
2013. jan. 17. 19:29
 25/30 anonim ***** válasza:
Én már semmit se merek mondani... !! Előttem mindenki elmondta ! -.-"
2013. jan. 17. 19:29
 26/30 anonim ***** válasza:

ne dicsekedj vele mert bűncselekménynek számít.

Igaz a 12 éves barátod hálát fog adni a sorsnak... de akkor is vigyázz :)

2013. jan. 17. 19:52
 27/30 anonim válasza:
Az nem jelent semmit hogy 1 éve vagytok együtt. Ha nem érzed azt hogy készen állná rá akkor ne tedd. De ahogy előttem is leírták a fiúk később érnek és ilyen korban még éretlenek nagyon és komolytalanok. És a helyedbe nem feküdnék le egy olyan fiúval aki csak egy rokonát akarja beelőzni ez is csak azt erősíti meg hogy gyerekes és komolytalan. Ha egy fiú igazán szeret téged azért feküdjön le veled mert szerelmes és ne ilyen gyerekes butaságok miatt.
2013. jan. 17. 20:57
 28/30 anonim válasza:

Büdös k...va!

Ha meg mégsem, akkor egyszerűen csak ci.ány a kérdező... Azoknál elfogadott.

2013. jan. 18. 00:47
 29/30 anonim ***** válasza:
Pár lánynak még a tejfogait kéne elveszítenie és nem a szüzességét...
2013. jan. 18. 14:39
 30/30 tenten208 válasza:
jaj miért kel szegényt piszkálni szerelem ez a lényeg ha az van és biztos vagy benne akkor nem lesz semmi baj de csak óvatosan nehogy kihasználjon a srác
2013. jan. 18. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!