15 évesen gáz ha nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok a barátom 12.Tudom hogy fiatal de nagyon korán érő és érett típus.Már 1 éve együtt vagyunk és sokszor felmerült ez a kérdés.Őt nem zavarja h 12éves(beakarja előzni egy rokonát) és már alig bír várni rám.Fel vagyunk világosítva mindenről ezzel kapcsolatban és nagyon szeretjük egymást.Gáz lenne?2012. dec. 26. 15:20
11/30 anonim válasza:
6. válaszolónál a pont! Egyébként szerintem csak irigységből írta, hogy gyökér vagy, mert ő sem lehet idősebb. :D
14/30 anonim válasza:
Ez de hulyeseg.. Ennyi idosen nem ezen kellene az eszednek jarnia!!
16/30 anonim válasza:
még pár évig tologassa csak a kisautót, majd utána tolhat mást is :)
17/30 anonim válasza:
Jesszusom! Az én lányom is 15 éves, de még gyerek a javából és más, korához illő dolgok jobban foglalkoztatják, mint az hogy szexeljen mielőbb! Miről maradsz le gyermekem? Mondd hol van az anyád???!!
18/30 anonim válasza:
Szerintem szánalmas 15 éves gyerekként szexeln,pláne hogy barátos még egy kisgyerek
19/30 anonim válasza:
"12éves(beakarja előzni egy rokonát)"
Csak gratulálni tudok neki meg a hülye rokonának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!