15 évesen gáz ha nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok a barátom 12.Tudom hogy fiatal de nagyon korán érő és érett típus.Már 1 éve együtt vagyunk és sokszor felmerült ez a kérdés.Őt nem zavarja h 12éves(beakarja előzni egy rokonát) és már alig bír várni rám.Fel vagyunk világosítva mindenről ezzel kapcsolatban és nagyon szeretjük egymást.Gáz lenne?2012. dec. 26. 15:20
2/30 anonim válasza:
nagyon gáz.és te pedig egy rib*anc vagy csáá
3/30 anonim válasza:
Uhh, hova fajul ez a vilag....:SS Ez iszonyatosan gaz, ha megteszitek, kesobb banni fogjatok.
4/30 anonim válasza:
Hány év is járna neked, ha vele veszítenéd el?
Igen, gáz. Az, hogy ezen agyalsz, meg hogy a szüzesség mára semmi más nem lett, mint egy felesleges teher, amit már tizenegykét éves korában tök mindegy, hogy kinek, legyen az 80 éves pedomaci, kecske, ló, kutya, akárki, de oda kell adni. Na ez a baromi nagy gáz.
5/30 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy csk kamu. Tényleg eljött a ribancok kora.
6/30 anonim válasza:
:O Én 14 évesen nem járnék egy 12 éves kisfiúval, nem hogy 15 évesen. Ebben a korban a 2 év is sokat számít, főleg a lány javára, mivel a fiúk eleve később érnek. Gondolkozz már! Egy 12 éves fiú nagyon éretlen még..és ahogy látom te is. 14/L
8/30 anonim válasza:
12 éves xDD
Inkább dugj velem ;)
17/f
9/30 anonim válasza:
Nem, de 12 évesen azért még elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!