Első alkalomnál hüvelytablettát használni védekezésként jó választás lenne?
18 éves szűz lány vagyok és tegnap "próbálkoztunk" a barátommal. Jól ment minden,csak sajnos mire a barátom felvette az óvszert,már nem állt neki eléggé ahhoz,hogy be tudja tenni. (utólag mondta,hogy miattam volt ideges,mert nagyon szeretné,ha jó emlékeim lennének az első alkalomról) Szóval eléggé lehangolta a dolog...
Arra gondoltam,hogy ha hüvelytablettával próbálkoznánk gumi helyett,akkor nem kellene az óvszerrel bajlódni,és talán sikerülne a dolog.
Szerintetek?
első: kifejtenéd bővebben?
második: mondtam neki,meg amúgy sem neki kellene idegeskednie...én vagyok a szűz,nem ő xD
Igen,az is mondta,hogy ciki,és nem, nem terheli rám. Megnyugtattam azzal,hogy legközelebb megpróbáljuk a tablettával,hátha azzal könnyebb lesz.
És itt a KÉRDÉSEM,hogy jó lesz-e a tabletta,és ha nem akkor miért nem? Ne azon akadjatok fenn,hogy ideges volt a pasim....
Istenem... -.-"
Nem orvosolni akarom én xD Csak arra gondoltam,hogy ha már az előjátéknál beteszem a tablettát,akkor mire eljutunk az aktushoz,pont feloldódik,és mehet a játék :) Nem bajlódunk a gumival és nem fog lelankadni a himbilimbi.
Így már érthető? :)
Konkrétan anyámmal beszélgettem tegnap és ketten jutottunk arra a következtetésre,hogy vagy a gumi,vagy a tabletta lenne jó nekünk,mivel a fogamzásgázlót biztos,hogy elfelejteném beszedni...
És anyámnak van is kéznél pár tablettája,bár fogalmam sincs milyen...
*fogamzásgáTlót
bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!