Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Ikrek! 15/L
Figyelt kérdés
Ismerek 1fiú ikerpárt.Kb:3-4 éve nagyon jó barátságban vagyunk szóval már jól kiismertem mind a 2-őt.Ez a barátság extrákkal dolog folyt nálunk is.Y-nal hol én akartam össze jönni,hol ő velem de ez soha sem sikerült mert soha nem egyszerre akartunk.Mert akkor még volt barátom is képbe volt de őt már mára teljesen kizártam a szívemből.Sima csók már volt mind2vel,nyelves csak x-el,arcra puszi gyakran van, ölelés szinte természetes.x-el jártam is a múlt télen de nagyon rövid ideig.Ezen a nyáron eléggé össze melegedtünk.szinte mindig együtt voltunk hülyültünk mind a jó haverok.De közben sok olyan pillanat volt amikor csók csókot követett, hasamat puszilgatta, kézen fogva sétáltunk.Csak ebbe az volt a baj hogy mikor melyikkel, hol y-nal hol x-el:/ Most viszont hogy kikerültem az általános suliból 9.-es vagyok ők 8. Nagyon sok csaj legyeskedik körülöttük és többségük nekik is bejön :/ és jó párral már jártak is.Nagyon menők lettek vagy én nem tudom xd.Tartsuk a kapcsolatot de én így úgy érzem 1 kicsit háttérbe szorulok.Reménykedek benne hogy nyáron amikor megint lesz időnk egymásra akkor újra vissza jönnek a szép idők.Én eldöntöttem hogy elakarom veszteni valamelyikőjükkel a szüzességemet.De nem tudok dönteni köztük! Nem tudom melyiknek hívjam majd fel a figyelmét rá és melyiket hanyagoljam.MInd2jükkel egyszerre nem akarom mert az úgy elég cink meg ők is mit gondolnának rólam O.o Gondoltam arra is hogy felajánlom nekik,döntsenek ők hogy melyikőjük akarja.De viszont kicsit attól is félek hogy mi van ha már nem úgy viszonyulnak majd hozzám és 1ik se akarja velem:(akkor nagyot koppannék főleg ha elmondanák a faluba hogy én ezt felajánlottam nekik:// anyám megölne! Szóval választanom kéne és csak az 1iknek mondani ezt és reménykedni hogy ő is benne lenne de szerintem igen,ha addig még nem lesz b.nőjük.2012. dec. 13. 21:16
1/7 anonim válasza:
Egyiket se!Keress mást.Sőt ne is akarj ilyen fiatalon pasit ha ilyen vagy...
2/7 anonim válasza:
Ilyen éretlen fejjel még ne d*gjál összevissza..tartogssd a szerelmednek magad.
3/7 anonim válasza:
A két szék közé nem akarsz esni?
4/7 anonim válasza:
Hmm.. én lány vagyok és nekem is van egy ikertesóm. Mindkettőnknek van barátja, de ha nem is lenne, akkor is hihetetlenül rosszul esne, ha így próbálnának választani köztünk, h akármelyik jó, csak jöjjön..ez undorító.. Meg, h mindkettőjükkel csinálgatsz ezt azt..háát nem tudom, h ők ezt hogy érzik, szerencsédre a pasik sokkal másabbak, mint mi lányok, de ha van egy kis büszkeségük lekoptatnak Téged..v kihasználnak, attól függ milyenek. :S Ha tanácsolhatnék vlmit, akkor csatlakoznék az előttem szólókhoz, ne akarj barátot, mert ezzel a felfogással, csak megbántasz valakit! Buta kislány, ez meg ribancos felfogás, lehet te jársz majd pórul. 21/L
5/7 anonim válasza:
szerintem a harmadik illetőt válaszd :)
6/7 anonim válasza:
Nem olvastam végig, de az amelyiket jobban szereted.
Szívedre hallgass.
7/7 anonim válasza:
külsőt nézi a kérdező azért nem tud választani mert mind 2 elégé hasonlít 1másra ez még nem eset le senkinek ?:D
ja én se olvastam végig amúgy XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!