Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik nőt válasszam, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nőt válasszam, aki csinosabb vékonyabb vagy aki nem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Két lánnyal is ismerkedek, eléggé önbizalomhiányos vagyok, mert duci vagyok, meg nem egy szépség. Az egyik lány, aki akar tőlem valamit, meglepően nagyon csinos és vékony (magam sem hiszem még), persze ő nekem jobban bejön, de úgy érzem, nem hozzám való külseje miatt és jobban összetöri a szívem majd. A másik lány duci és nem olyan jó külsővel, de valahogy úgy érzem jobban hozzám való, alkatban, mindenben. Belsőleg, talán a szebb külsejű lány az aranyosabb, rendesebb
2012. nov. 12. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
szerintem kefél meg a kettest(sose hagyj ki lyukat) és szedd fel a tuti csajt
2012. nov. 12. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt a válaszd akivel lélekben egy hullámhosszon vagytok, akivel eltudsz képzelni egy hosszabb kapcsolatot, ne a külső alapján próbáld megítélni.
2012. nov. 12. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
Alap hogy azt aki tetszik neked:) a lány is jól jár veled, mert te legalább megbecsülöd:) a szép lányok sokkal aranyosabbak általában mint a csúnyák ^^
2012. nov. 12. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
"a szép lányok sokkal aranyosabbak általában mint a csúnyák" hogy ez mekkora egy marhaság...
2012. nov. 12. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Belső alapján válassz. Szerintem nem lehet olyan csúnya a duci sem ha ad magára. Te meg ha ilyen komplexusaid vannak magaddal, akkor inkább a saját külsőddel foglalkozz többet, és ne a lányokéval. Egyébként meg BIZTOS vagy benne, hogy mindkettő annyira oda van érted, hogy van választásod??? Ebben remélem, biztos vagy.
2013. febr. 5. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.