Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

2év fél éve vagyok együtt a párommal. Azt hozzá teszem h nagy a korkülönbség köztünk!

Közben megismerkedtem valakivel..akihez vonzódom ..és kiderült h ő is hozzám ... a páromtól viszont kezdek elhidegülni , néha amikor megpuszil olyan érzés kap el h legszívesebben elküldeném a pokolba!!! Lehet h nem szeretem már? Vagy csak egy fel lángolást érezhetek a másik fiú után?! Mindig halogatom , h majd idővel kiderül..de én ezt már nem bírom .. mit csinálnátok a helyembe belevágnátok egy új kapcsolatba vagy maradnátok a régi megszokottba ? 18/L

2012. nov. 7. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
A helyedben magamat választanám:D:D:D Fogalmam nincs, neked kell tudnod, de annyi biztos, hogy a barátodat már nem szereted ha ilyen a helyzet. 24F
2012. nov. 7. 17:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Félek a magánytól , nem merem elhagyni. Mi van akkor hogyha utána jövök rá h megbántam az egészet??
2012. nov. 7. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Új! Még fiatal vagy,és igenis kell a tapasztalat,és lehet az új lesz az igazi,ha nem akkor lesz még más is.Válaszd az újat!
2012. nov. 7. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megbánni nem fogod! De ha ezt most elszalasztod,és 1 hónap múlva ennek amúgy is vége,akkor nem fogod bánni??? Merj újba kezdeni. "Ne féljünk az újtól,mert az jót hozhat nekünk"
2012. nov. 7. 17:44
 5/5 A kérdező kommentje:
annyi még h együtt is élünk 1éve ... ( édesapám házában, ő is velünk)
2012. nov. 7. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!