Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jurii666 kérdése:
Melyiket válasszam? 2 lány tetszik
Figyelt kérdés
A:bejövök neki, nem tul szép inkább átlagos, vices, de sajnos nem ismrem túl régóta és nemtudom tudnáme szeretni
B:szebb lánymint az előző, viszont nemtudom, hogy bejövöke neki, nekem nagyon tetszik jobban mint az A . De csendes nyugodt nem mutat felém érdeklődést. Ráadásul a 2 lány nagyon jó barátnő ezért egyesélyes a dolog Fogalmam sincs melyikükkel sincs melyikükkel kapcsolatot. Help
2012. szept. 22. 22:18
1/10 anonim válasza:
Egyik sem.nem a szerint kell választani ahogy mi döntünk.
Hanem úgy,hogy kit szeretsz.
Másrészt meg nem illik csábítani lányokat/férfiakat kapcsolatba,úgy hogy semmit nem érzel iránta,és csak azért mentél bele,hogy legyen kivel szexelni és barátkozni
2/10 anonim válasza:
Az "A"-ra hajtanék rá első körben, így elismer majd a "B" is. Mikor megdugod az "A"-t, a lányok olyanok hogy megosztják egymás közt, és ilyenkor mehet a "B"-re a téma. Ha ügyes vagy őt is megtudod dugni.
3/10 anonim válasza:
Ez necces...szerintem is keress olyat, akivel tutia el tudod képzelni, hogy össze jöjjetek:)
4/10 anonim válasza:
B en csakis a B-t valasztanam
5/10 anonim válasza:
Én is a Bt választanám, mert szebb, és beszélgess vele többet, vagy esetleg kérdezd meg, hogy ha tetszik e neked. megéri
7/10 anonim válasza:
4. dik vagyok. nekem is volt ilyen problemam. de hol laksz? privibe is irhatod
8/10 anonim válasza:
csak a 4. vagyok....en Romaniaban lakok maros megyeben. osztalytars vagy azzal a 2 lannyal?
10/10 anonim válasza:
2.válaszoló :)
Ez ku.rva jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!