Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már én sem tudom mit tegyek! Tanácsok?
Sziasztok! (14/F,7 hónap kapcsolat után..)
~3 hete szakított velem a barátnőm.Első volt,szerettem (és még mindig),de (bár nem látja be...),teljesen tönkretette a kapcsolatunkat.Pedig tökéletesen kiegészítettük egymást...mi nem vagyunk azok a "klasszikus" városiak,akik azért vannak együtt,mert ettől menőbbek lesznek...én szerettem,méghozzá úgy,ahogy van..a hibáival együtt.És mondhat most bármit,biztosan Ő is szeretett.Csak valami kívülálló ok miatt adta fel,mert olyan indokokat mondott,mint aki azt sem tudja,mit beszél.
Magyarul:a fejemhez vágott mindent,még ami egyértelműen nem az én hibám volt,azt is.
És igen,hiányzik.Természetesen..
Viszont van egy nálam egy évfolyamnyival fiatalabb lány.
Akivel csak nemrég ismerkedünk....Bár már régóta "küldte" a jeleket arról,hogy tetszek Neki.Ezért írtam Neki Facebookon,nem szerettem volna egy tévedés miatt élőben leégetni magam,csak annyi tervem volt ezzel,hogy rájöjjek,tényleg örül-e nekem.És igen,bevált,a suliban nagyon mosolyog,stb..most fogunk lassacskán eljutni addig,hogy találkozzunk,momentán is ezen agyalok.
Tipikusan az a lány,akiről sokan "álmodoznak",simán az iskolában a legszebb.Igazából én az a típusú pasi vagyok,akinek nem elég,ha szép a lány,legyen rendes is,és megbízható.
És teljesen egyértelmű,hogy szeretne többet,hisz" nagyon örült,amikor ráírtam.
És hogy mi a baj?Örülnék,ha összejöhetnék Vele,de a régi barátnőmet....még szeretem.mindig..
ha csak egy kívánságom lehetne..biztosan az lenne,hogy visszamehessek az időben.július közepére.ahol először hibáztam.és onnantól meginoghatott a bizalma.bár...igaz,hogy ígyis kihúztuk november végéig...de ez közrejátszhatott.
Szerintetek..?Nem is beszélünk már..
Próbáljam meg rendbehozni valami csodamódszerrel a régi kapcsolatomat,és kockáztassam meg,hogy elszáll az esélyem egy újba?
ááááá,nem tudok mit csinálni!!!! :(((((((
Fiatal vagy, nem hiszem, hogy le kéne ragadnod egy olyan kapcsolatnál, ami nem működik. Okkal lett vége, már nem volt jó.
De jó lenne, ha először túl tennéd magad a régin, és csak akkor kezdenél egy új kapcsolatba, nehogy a régi kapcsolat az új kapcsolat rovására menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!