Gáz ha még szűz valaki 28 évesen?
"Az pedig hogy ronda vagy nem kifogás."
Miért? Kell ahhoz valami kifogás, hogy valaki szűz lehessen? :-o Aztaaa...!
Ehhez rondának lenni kevés :-) ez olyan megmagyarázása a dolognak ami akadálya is egyben a megoldás találásnak.
Ezer egyéb ok lehet - pl. alig kerülsz kölcsönhatásba alkalmas szabad lánykákkal, olyan helyen próbálkozol, ahol nincs keresnivalód stb... sok tényező együttesen is eredményezheti ezt.
Én a nekem vaktában a legvalószínűbbnek tűnőre hívnám föl a figyelmed és az pedig a te hozzáállásod.
Amit az is sugall ahogy kérdezel ahogy a problémát közelíted - a 28éveskori szüzességet állítva a középpontba - ami csak egy tünet - és nem a társtalanságot/pártalanságot.
Nehéz dolog ez és sokat kell gondolkoznod rajta, hogy magadat - különösképp érzelmeidet és szívedet meggyőzd, hogy magáévá tudja tenni amit kell.
A lényeg az, hogy ne koldusként közelíts - ne úgy mint aki magának elsősorban szerezni akar valakit - hanem vedd számításba gazdagságodat mit adhatsz ?
És tedd magad gazdaggá azokban az értékekben amit adhatsz, amire szüksége van annak aki társad lehetne.
Sokadba kerül: magaddal kell fizetned érte.
Közös küldetés, szövetség kell - magadévá kell tedd annak a küldetését is akit szeretsz.
És nem szabad ragaszkodnod olyanhoz, aki téged nem szeretne - sok időt vesztegetnek így el emberek.
Ahhoz, hogy társnak elfogadjanak - ott a kérdés: mihez társnak ?
Ha olyan értékeket képviselsz testesítesz meg - amihez érdemes betársulni - javulnak az esélyeid.
A nagy házi feladat neked - megtalálni ezeket az értékeket - jól megválasztani.
Ha hibázol - találhatsz hülyeséghez is társat pechedre - mert nem lesz benne köszönet, sőt !
Lehet, hogy félre kell tenned néhány dolgot, ami az utadban van. Lehet, hogy nagyjából mindent ami a megoldást nem szolgálja mert ha nem is nyilvánvaló akadály, ha nyilvánvalóan nem segít, akkor kolonc.
Mindehhez még valami: pusztán gondolkozással nem biztos, hogy eredményre jutsz. Könnyebb fejlődni változni úgy ha hatások, élmények érnek - méghozzá kemény megélések.
Tedd ki magad valaminek - mássz hegyet, zarándokolj, hálj szabad ég alatt - vállalj embert próbáló (jótékony) szolgálatot... Élj meg valamit, amiben megismernek és te is magadat - ami segít másképp látni a dolgokat mint eddig - a másképp látás, a megélés az ami segít változni.
A puszta elhatározás rendszerint kevés - marék puskapor ágyúcső és golyóbis nélkül - se iránya se magja...
Az előző vagyok.
A weboldal él, amit feljebb megadtam (rondarandi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!