Gáz ha még szűz valaki 28 évesen?
Sziasztok!
Én sem tartozom a jóképű pasik közé, mégsem vagyok szűz. Sőt ha össze számolnám legalább 30 nővel voltam együtt és többel volt hosszú távú kapcsolatom is(az nálam min 1 évet jelent).
Hogy hogyan csináltam? A fejem gáz elismerem, de eljárok edzeni így kicsit sportos vagyok de nem szét gyúrt, járok szoliba ne legyek olyan fehér mint egy hulla, mindig adok az öltözködésemre mert a nők nem szeretik ha koszos a cipőd és a ruhád :D illetve mindig határozott a fellépésem akkor is ha belül kicsit parázok. A nők azt vettem észre szeretik a határozott pasikat.
Szóval mit kell tenned? Ha a fejeden te sem tudsz változtatni (bár létezik plasztikai sebészet is) akkor változtass a tested többi részén és a mentalitásodon, a hozzá állásodon.
Vagy ott vannak a hivatásos barátnők. Bár azt nem javaslom de ott is elvesztheted a szűzességed :)
Mér, a Zámbó Jimmybe is hányan szerelmesek.
Vagy a Komárba.
Meg a Michael Jackson és Prince is olyan testileg, mint egy hatéves kisfiú, és akkor szexbálvány.
én 24 vagyok és szűz.
semmiképpen nem szégyellnivaló viszont a kishitűséged és önbizalomhiányod sokmindenben gátat szab neked.
ezen kellene változtatni.. Tudom nem egyszerű, nálam is ez a szitu, bár én nem tartom magam rondának, mégis az önbialomhiány miatt vagyok abban a helyzetben amiben te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!