Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, nektek mi tetszik abban...

Fiúk, nektek mi tetszik abban ha egy lány szűz?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 12:32
1 2
 11/13 anonim válasza:

1. A hozzáállásom alapján, úgy gondolom, elég egyértelmű, hogy ilyen ügyben hogy állok.Mellesleg nem értem, hogy ennek számodra miért van ekkora jelentősége.

2. Az állításod saját magát cáfolja: "nem lehet összehasonlítani egy még szűz ember szexuális szükségleteit azzal, aki már szexelt." -> Nos, a házasságban is elveszti a szüzességét az ember, és akkor már ő sem marad szűz. Sőt, egészséges esetben egész életükben fognak szexelni, és ha az elméletednél maradunk, ugyanúgy megváltoznak a szükségletei...

Egyébiránt semmi logikus magyarázat nem jut eszembe, hogy milyen különbségre gondolsz a szükségletekben.

"ha hűséges típus, akkor nem csal meg" -> Nem bántani akarlak, de ennek az állításnak érvként semmi értelme. Mi bizonyítja, hogy hűséges? Te honnan fogod tudni, hogy ő tényleg olyan-e, ha már előtted lefeküdt mással? Mert nekem garancia az, hogy megvárt. Neked mi a garancia?

És ha azt mondod, hogy "csak olyat veszek el, akit ismerek", akkor honnan tudod, hogy jobb emberismerő vagy, mint mások? Mint azok, akik a válással végződött házasságok 48%-ába tartoznak ma?

Továbbra sem lehurroglak, csak érdekel a véleményed.

2012. dec. 30. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Arra, hogy a hűség nem attól függ, hogy megvárta-e a házasságot a szexxel.

Lehet, megvár, de 30 évesen bepánikol, hogy hoppá, nem voltam senki mással, be kell pótolni, szeretem, de nem akarom így leélni az életem.

Ha volt tapasztalata előtte, és az adott fél (jelen esetben férj) jó az ágyban (netán jobb, mint a többiek), az elég jó indok a hűségre.

(Persze ez sem biztosíték...)

A te helyzeted meg azért érdekes, mert sok pasi (pl a testvérem) kúrogat jobbra-balra, még kapcsolatban is, mert ő férfi, de a nő legyen szűz, és tiszta, különben ribanc... Ettől hányni tudnék...

2012. dec. 30. 15:26
 13/13 anonim válasza:

,,Arra, hogy a hűség nem attól függ, hogy megvárta-e a házasságot a szexxel."

Jó, igaz, ez sem biztosíték 100%-ban (mi az...? Nekem amúgy az a legnagyobb biztosíték, ha a lány megtért keresztény. Ebbe viszont megint csak nem megyek bele jobban, mert ez off...) De azért maradok azon az állásponton, hogy szűz előélettel törtrésze a valószínűsége annak, hogy valaki vár a házasságig, aztán úgy csalja meg a férjét ha ahhoz hasonlítjuk, hogy előtte már kipróbálta másokkal is. Ha egy drasztikus húzással leszűkítjük a lehetséges motivációkat erre az egy tényezőre, akkor is a lány minden egyes újabb férfival annak az esélyét rontja, hogy a leendő házastársával lesz a legjobb a szex, nem?

2013. jan. 2. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!