Fiúk! Ti megvetitek azt a lányt aki még 26 évesen szűz?
Inkább legyen szűz, mintsem végigment rajta a fél város.....
Úgyhogy nem, nem vetem meg.
Én lány vagyok és még szűz. Én nem érzem gáznak és a pasik sem, akiknek eddig elmondtam. Engem szépnek tartanak és sokan akartak már velem járni. Nem azért vagyok szűz mert csúnya vagyok, hanem nem akarok mindenkivel összefeküdni, meg félek is az egésztől...de a lényeg, hogy nem biztos, hogy a szűz lányok azért szüzek mert nem kellenek senkinek.
19/L
19-esnek igaza van az okokat illetően. Én 24 éves lány létemre még mindig szűz vagyok, és amiatt, amit a 19-es írt: fiatalabb koromban sokan piszkáltak meg bántottak, és olyan zárkózott lettem, hogy senki előtt nem merek megnyílni, mert akkor attól félek megint meg fognak alázni.
Én szerintem már életem végéig így maradok.
24/L
Utolsó vagyok. Egyébként én se vagyok antiszociális. Leérettségiztem, lediplomáztam, jó munkahelyem van, jó fizetéssel stb., és a munkatársaim is szeretnek, tehát beilleszkedni be tudok. Csak az intim kapcsolatokban félek attól, hogy meg fognak alázni.
24/L
#43: Tökéletesen igazad van ... csak akinek 24-26 éves korára nem sikerült találni egyszer sem egy olyan kapcsolatot, ahol megtenné, akkor ott probléma van.
Nem a szüzességgel van probléma, hanem, hogy felnőtt érett nőként még képtelen volt párt találni magának. A párkeresés mondjuk olyan 16 éves kortól indul átlag. Azaz 8-10 hormonoktól hajtott év alatt ez nem jön össze, akkor az jelent valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!