Másnak is elege van a hiányból?
szex hiányra gondolok.
barátom nincsen. de már éget a vágy nagyon.
néha jó lenne csak úgy simán belekeveredni szex kalandba,
de visszatart az,hogy szűz vagyok és,hogy elítélendő az ha valaki csak úgy szerelem nélkül szexel. és mindig ez van a szemem előtt. ez tart vissza mindentől. nem is igazán a szerelemre vágyom első sorban. most már inkább a szexre.
más is van ezzel így ? hogy nincs barátja/barátnője de nagyon vágyik a szexre?
ti ilyenkor mit csinálnátok?
Hát sajnos ezzel én is így vagyok, de gondolom sokan mások is. Szexkapcsolatba (prosti meg főleg nem) meg nem igazán mennék bele. Többre tartom, ha 2 ember előtte azért valamennyire megismeri egymást. Persze lehet hogy ez csak 1-2 hét, de mégsem egy 100%-osan vadidegen emberrel teszed. Mert az egy éjszakás ilyen, és abból nem kérek inkább. Szóval ha nem gond, dobtam egy privit, esetleg ha van kedved ismerkedhetünk.
29F Bp.
Akkor ismerkedj. Ha nem akarsz egyéjszakást, akkor keress állandót barátot. Gondolom nem csak szexelni szeretnél, de egy párkapcsolat is jól jönne.
Bulik, vagy internet, ismerkedsz, összehozol egy-két randit, aztán ha bejön a srác, akkor nem kéreted magad sokáig.
Ha meg nem, jöhet a következő.
Én is vágyom a szexre, de érzelmek nélkül nem mennék bele...
22 SZ L
Más a rózsaszín örökkétartó szerelem féltékenykedésekkel, és más egy korrekt, örömökkel és szeretettel teli barátság! Miért ne lehetne lelki segítőd is? Miért ne segíthetne neked 10 évvel a kapcsolat után is, amikor a majdani férjeddel élsz meg kríziseket? Miért kell a testi élvezetekről mindenféle erkölcsök nevében lemondani és beteggé válni? Keressetek egy korrekt fiút / lányt és egy percet se habozzatok, ÉLVEZZETEK!
Nincs még egyszer fiatalságotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!