Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörténhet az, hogy egy lány másnak mutatja magát facebookon mint amilyen a valóságban?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 22:13
1/7 anonim válasza:
hajaj!!!
ez elég gyakori barátom,jobb ha hozzászoksz!
2/7 anonim válasza:
De még mennyire! Sokszor szoptam meg emiatt.
3/7 anonim válasza:
Mármint?
Ha leírnál egy példát könnyebb lenne véleményt írni:D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek..pl..irja magáról,hogy rendes lány,nem adja magát könnyen,nem fekszik le senkivel..stb..a valósógban meg az ellenkezője..vagyis olyan tulajdonságokat ir magáról ami a valóságban nem igaz rá...
2012. dec. 16. 22:23
5/7 anonim válasza:
Hát ez elég egyértelmű akkor..
Igen, ez a rosszabbik eset és sajnos tényleg léteznek ilyen emberek..
Szerintem az ilyen ember nem is fog megváltozni.
6/7 anonim válasza:
Van. Én is tudok egy csajt aki fb-n tök aranyos, élőben meg egy flegma p*csa.
7/7 anonim válasza:
*jelentkezik*
Biztosítási ügynök vagyok (nagyon csúnya szóval), és van egy áll profilom, amit napi szinten használok.
Ott egy kedves, animés, gyerekes, szeleburdi tini képe bontakozik ki. Ez is egy részem, bár a munkába nem viszem be.
Ügyfelekkel a határozott, nyugodt, komoly énem mutatom.
A kedvese, aranyos, cuki dolgokat nehezen veszem le magamról bármelyik személyiségemnél is, de ez megszokható.
150 centinél kisebb 23 éves lány. Próbálj nem aranyosnak tűnni ˇˇ"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!