Miért itélik el aki nem cigizik, nem iszik és mondjuk szűz?
"Kell egy kis szorakozas, kell egy kis pia, cigi, szex. Mindenki dontse el, hogy mikor mire van szuksege"!!
Aki ezeket a mondaokat irta..annak nagyon iagaza volt!! Fiatal vagy, most kell élni, cska ne vidd tulzásba... én is 16 vagyok..néha iszogatunk barátnökkel, néha cigizünk ami természetes..:) Néha volt h sikerült többet inni a kelleténél de már legalább tudom a mértéket!! sex...Én még szüz vgyok.. attol h iszok nem mászom rá senkire!! MErt az elsőt azzal akarom akibe igazán szerelmes vagyok.....!! ...
Szia,
Kérdésedre válaszolva talán azért, mert a többség cigizik, iszik és korán elveszti a szüzességét.Most ez a menő. Engem személy szerint nem igazán érdekel, hogy mi az aktuális trend és mi menő (egyesek szerint). 22 vagyok nem cigizem, nem iszom és még szűz. Ha én így érzem jól magam, miért cigizzek és igyak. Nem cigizek, mert nincs rá szükségem, nem is szoktam inni, csak mondjuk szilveszterkor, vagy szülinapokon stb. Egyszer voltam részeg, de nem azért, mert nem tudtam, hol a határ,egyébként már egy kevés alkohol a fejembe száll...amúgy nem szeretem az alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!