Egy szűz csaj puncija megváltozik ha mondjuk vagy 5ször lefekszik valakivel? Kinézetre értem
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 07:33
3/13 anonim válasza:
a kezed megváltozik ha ötször megemeled? nem.. :)
remélem még nem élsz nemi életet ha ilyet kérdezel..
5/13 anonim válasza:
pedig de.. aki már nem szűz annak már nem látszik a szűzhártya és nagyobb lyuk láccik...
7/13 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy megváltozik? Mert ha szűz volt, akkor nyilván kiszakad a hártya...ha ez változásnak számít :D
8/13 anonim válasza:
te élsz szexuális életett???remélem nem!!..miért kéne hogy megváltozzon?a te Fa'''' megváltozik ha felált???nah ez egy ilyen kérdés volt:P
9/13 anonim válasza:
Nem is volt olyan hülye a kérdés.igen a rendszeresen nemi életet élő nők szeméremrése nyítottabbá válik.
10/13 anonim válasza:
Tényleg fiú a kérdező!!! Legalábbis én mint nő nem nézegetem az enyémet. Ezért nekem nem fontos,hogy megváltozik-e. Esetleg ha a homlokomon lenne!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!