Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért itélik el aki nem...

Miért itélik el aki nem cigizik, nem iszik és mondjuk szűz?

Figyelt kérdés
2008. máj. 28. 15:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már én is gondolkodtam, főleg úgy hogy én nem cikizem őket hogy részegre isszák magukat, és bagóznak meg össze-vissza indenkivel izélnek. Na szóval ezt mi nem fogjuk megérteni, de valószínűleg azért mert most az a trendi ha "rossz" vagy és hamar kiégsz. Szerintem nem kell foglalkozni velük, én már túlléptem rajtuk.
2008. máj. 28. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük. Az ő bajuk lesz később! Most azt hiszik, hogy ettől lesznek menő csávók meg csajok. Te csinálod jól, hogy nem iszol és nem cigizel.
2008. máj. 28. 16:21
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

Az élet 3 boldogságforrását soroltad föl az átlag ember számára. Te is bolondnak néznéd szerintem azt, aki a Te értékszempontod szerint ragaszkodik a boldogtalanságához. (Bocsi emósok.)

Mondjuk én azt vettem észre, hogy csak azokat ítélik el, akik már szinte betegesen ragaszkodnak az ilyesféle erényeikhez.

Gondolom lány vagy. De nem baj, ha érdekelnek a fiúk, bárhány éves is vagy, esetleg ha néha megiszol egy pohár likört vagy sört, sőt, jót tesz az emésztésnek, a bor meg a vérképzésnek is!

És igazábol ha nem kell hisztizni, ha körülötted valaki cigizik, ez van, mindenkinek joga van eldöneni, miben akar meghalni.

2008. máj. 28. 16:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

ajj, mi gázak vagyunk:D törődj bele..

amúgy nem tudom, de leszarom. Ha nekik ez a szánalmas akkor nézzenek le nyugodtan. Megnézzük pár év múlva ki-kit fog lenézni.

2008. máj. 28. 16:34
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Én nem ítélem el őket! Sőt! :)
2008. máj. 28. 17:22
 6/14 anonim válasza:
100%
Szia. Én sem iszom se nem cigizek és még szűz is vagyok! 17 leszek nyáron (fiú). Én nem foglalkozok azokkal akik isznak rendszeressen, minden hétvégén. Suliba is állandóan az megy, hogy milyen volt a múltkori buli, meg hogy-hogy esett bele az árok meg hogy-hogy hányt össze-vissza mindent. Meg az is (jó), hogy órák között elmegy 1-2 szál; na meg az hogy megyünk ki a központba a busz elé és oszt.társam addig elsziv 2-3 szálat (500m az út kb - 5 perc) és csaj... Én végülis nem itélem el őket, a saját életüket teszik tönkre. Ne foglalkozz velük. Te csinálod jól, hogy nem cigizel meg nem iszol.. majd később meglátod. A szűzességről nem is beszélve... (De nyilván azért isznak, cigiznek stb. hogy menők legyenek, de nem ettől lesznek azok!!!)Remélem segítettem valamennyit. Pá.
2008. máj. 28. 18:06
 7/14 anonim válasza:
100%

Oke gyerekek, akkor most egy kicsit tapasztaltabb szol hozzatok.

Kell egy kis szorakozas, kell egy kis pia, cigi, szex. Mindenki dontse el, hogy mikor mire van szuksege, ha van ra szuksege egyatalan. De a legfontosabb dolog nektek, a tanulas. Most nem papolni akarok, nem vagyok az apatok. De ezek az evek, amiket most eltek azert vannak, hogy a jovotoket alapozzatok meg vele. Tudom, hogy sokaknak otthon nagyon mondjak, meg a suliban, hogy az erettsegi meg az egyetem, meg a diploma es tele van vele a hocipotok, nekem is tele volt. Most barmit megtennek, hogy ujrakezdhessem, hogy kituno legyek, mert lehettem volna, hogy jobb melom tobb penzem legyen. A buli megvar, mindig lesznek nagy berugasok, mindig voltak. nem maradtok le semmirol. A cigire jobb nem raszokni, mert aztan rengeteg penzbe es energiaba telik, hogy leszokjatok rola, arrol nem is beszelve, hogy budos es a veletek eloket terrorizaljatok vele. A lanyok meg gondolom szeretnenek majd babat, na akkor ugyis le kell tenni. A fiuknak sem art arra gondolni, hogy jobb, ha nem szoknak ra. Kepzeld el a szitut, egyutt elsz eleted szerelmevel, 5 eve nem jon ossze a baba, ja lehet hogy a cigi miatt. Tavolinak tunik, de hamar eljohet az ideje...

A szex meg... ha nem a megfelelo partnerrel csinalod akkor nem erdemes csinalni. Persze az ember kivancsi meg minden, de a szex nem azert esik jol, hogy helyettesitse a tv nezest. Akkor esik jol, ha oromet szerzel vele a masiknak es ha a masik is igy gondolja. Csak azert lefekudni valakivel, mert az osztaly legnagyobb ribanca cikiz, butasag. Lehet, hogy o mar sokat latott, de lehet, hogy sosem erezte azt, amit a szex adhat az orgazmus elvezeten tul... egy srac, ha igazan szeret meg orulni is fog neki, hogy o az elso, akinek odaadod magad, a lanyok meg, fiuk, nem fognak cikizni, ha meg szuzek vagytok. Nem konyvbol tanulja azt az ember. Menni fog magatol.

Aki meg minden hetvegejet azzal tolti hogy arokban fekvehany ahelyett, hogy mondjuk egy jo konyvet olvasna otthon... en csak sajnalni tudom. Fiatalsaganak nagy reszet ugy tolteni, hogy nem is emlekszik ra kesobb, nagy pazarlas...

2008. máj. 28. 19:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
eh:) én 17 éves vagyok, szűz vagyok, nem cigizem, nem iszom (utóbbit próbáltam, de ki nem állhatom), vegetáriánus vagyok, szeretek olvasni és istenben is hiszek (de azért nem vagyok egy megszállott katolikus) stb szóval nálam gázabbat nem lehet elképzelni:D mindezt szenvedés nélkül csinálom, és mindezek ellenére (vagy inkább épp emiatt?) boldog vagyok, anélkül hogy cigiznék vagy innék. nem azt mondom, hogy követendő példa vagyok, amúgy, de ezek nem létszükségletek mindenki számára, legalábbis a cigi és a pia, mert jó oké, a szex az szó szerint az. de az sem 14 évesen, és minden járókelővel orrba-szájba... engem am csak néhány drogos hányós kurva ítélt el eddig, régen érdekelt, de már túlléptem rajtu, az értelmesebbjének nem az az első kérdése, amikor első alkalommal találkozik velem, hogy hány pasival szexeltél eddig.
2008. máj. 28. 20:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Helyes, igazatok van, egyetértek! Nagyon úgy tűnik, hogy mi vagyunk többségben! (Mármint a normális életfelfogás)
2008. máj. 29. 14:37
 10/14 anonim válasza:
63%
Tényleg elitélendő ha valaki nem nem.... De a legnagyobb szégyen, ha nem is drogozik, az más ténylehg perverzió.
2008. máj. 30. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!