Lehetséges, hogy azért vagyok szerencsétlen az élet legtöbb területén, mert huszonéves férfi létemre nem volt viszonyom nővel?
Ne legyél ilyen pesszimista, a pozítí gondolkodásmód csodákra képes, ne a negatívunokat sulykold magadba!
Én 22 éves lány vagyok és nem volt sokha psim, néha én is elkeseredek, hogy örökre egyedül maradok, de azért bízom benne hogy nem így lesz:)
Érdekes hozzászólások. A 13.hsz-hoz hasonlóan én is 22 éves vagyok, csak fiú. Én sem voltam még nővel. De tényleg fontos az hogy, ne a hibáidat mondogasd magadnak, nem könnyű, de hozzá kell szoktatni magadat ahhoz, hogy minden dolognak van pozitív oldala. Akár mi történik, gondold át, és keresd meg benne a jó oldalát. Nekem sokat segít ez a gondolkodás. Sok nehéz helyzeten segített már át. Mint minden történésnek meg van az oka, hogy miért történik. Minden okkal történik. Semmi sem véletlen. Az, hogy 6 évvel éretlenebbnek tartod magad, annak is meg van az oka, csak még nem jött el az ideje annak, hogy megtudd miért.
A kedves 14. hsz írója( aki ha jól sejtem a 11. és 12. hsz-t is írta), pedig remekül ért ahhoz, hogy hogyan is kell romba dönteni szavakkal, azt a kevés önbizalmat is amije van az embereknek.
Az ilyen emberek szavai fájóan tudnak hatni, és még inkább azt érik el vele, hogy egy "senkinek" tekintse az ember magát. Na ez az amit leginkább ki kell zárni. A negatív hozzáállást, a negatív kritikát. Ezzel nem lehet előre lépni, fejlődni.
Nálad pont az a lényeg, hogy a jó és pozitív dolgokat keresd, és halld meg. Apró/kis lépésekkel kezd. Ne a nagyra vágyakozz, örülj a kis dolgoknak is, és fontos az adok-kapok. Ahhoz, hogy kapj valamit adni is kell. Legyen ez akár tárgyi dolog, akár érzelmi, vagy egy gesztus ( szülinapi/névnapi köszöntés, ilyesmi).
Ha bármi gondod van, problémád, szívesen meghallgatom és próbálok majd tanácsot adni, ha tudok. Csak írj privátban!
13-as vagyok, teljesen igaza van a 15-ösnek :)
Kérdező, fogadd meg a tanácsait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!