Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Járt már valaki úgy, hogy nem...

Járt már valaki úgy, hogy nem tudta eldönteni, hogy szűz maradt-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetre gondolok,amikor próbálkozott,egy kicsit vérzett is,de nem fejezték be,hanem abbahagyták.

A következő alkalommal újra fájt és újra vérzett.A kettő közül melyik alkalom számított szüzesség elvesztésének?

2012. dec. 12. 15:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem szakadt ki rendesen, mert abbahagytak. nem ertem miert kell a sok "valaszolonak" itt humorizalni, ez tenyleg egyszeru..van ilyen,es termeszetes dolog
2012. dec. 13. 19:48
 12/20 anonim ***** válasza:
de attól,hogy nem szakadt el a szűzhártyája nem szűz? Mi olyan bonyolult ezen?
2012. dec. 13. 19:52
 13/20 anonim ***** válasza:
"attol hogy nem szakadt el a szuzhartyaja nem szuz.." ez a mondtad kicsit bonyolult szamomra:D
2012. dec. 13. 20:36
 14/20 anonim ***** válasza:
mennyi nehéz felfogású van itt,azt írtad lehet nem szakadt át a hártya,de nem attól szűz valaki mert van szűzhártyája..
2012. dec. 13. 20:43
 15/20 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy másodszorra,de az volt a kérdés,hogy ha valaki így járna,akkor melyik alkalmat számítaná.A lényeg meg az,hogy a kérdést nem magam miatt tettem fel,hanem olvastam a neten egy lányról,aki egy sikertelen próbálkozás után (mint én) azt hitte,hogy már nem szűz.Orvoshoz került és nem jó vége lett a dolognak.Amúgy meg fogalmam sincs,hogy mi bajotok.Mondjuk aki nem volt ilyen helyzetben,az fel nem fogja,hogy miről beszélek,ezért lehülyéz,de még ha idiótának is tart,legalább a stílusára vigyázhatna.
2012. dec. 13. 20:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Jaj,most nézem,hogy több válasz is jött.
2012. dec. 13. 20:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ah értelmesebben fogalmazod meg a kérdést és érthetőbben akkor nem értenénk félre,hogy mit akarsz tudni,mert ha visszaolvasol rájössz,hogy az jön le,hogy te máshogy érted a kérdést és mi is máshogy értjük,
2012. dec. 13. 20:51
 18/20 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat. :)

Amúgy tényleg nem tudom,hogy sokan hogy értelmezték.

Igen.Elsőre megszakadt egy kicsit,de nem teljesen.Én mondjuk a lány helyében,akit már említettem,az első próbálkozás után még szűznek mondtam volna magam az orvos előtt.

2012. dec. 13. 21:02
 19/20 A kérdező kommentje:
Powallnak külön kösz a választ.
2012. dec. 13. 21:05
 20/20 anonim ***** válasza:
szivesen:) egyebkent a biologiai szuzesseg igenis a szuzhartyatol fugg.. aranyom
2012. dec. 13. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!