A barátnöm nem tudja eldönteni hogy szüz vagyok-e vagy sem, és én kérdeztem hogy mi lenne a jobb, erre ö azt mondta, hogy ha nem lennék az, de miért mondta ezt? Ö is szüz és fél akkor hogy valamit elrontanánk?
Valamit nem értek, hogy nemtudja eldönteni, hogy szűz vagy-e?? vagy te sem tudod?!
Valószínűleg azért mondja, mert akkor már van tapasztalatod, és figyelni fogsz rá, nem csak magadra, mint először. Amugy meg lehet hogy éppen nem örül neki, amiért esteleg jobban kell rá készülnie, mint ha te is szűz lennél! Nemtudom érted-e mire gondolok. Pl jobban borotválkozik ott, vagy ilyen valami..
én szüz vagyok csak nem hiszi el azt hiszi hazudok :)
De akkor valahonnan tapasztalatot kell gyüjtenem vagy nem akar majd velem lefeküdni?
Szerintem ha "tapasztalatot" akarsz szerezni mielőtt lefekszel vele- vagyis gyakorlatilag megcsalod, akkor az sokkal rosszabbul fog esni neki mint az, hogy még tényleg szűz vagy.
Bár ha egyáltalán eszedbe jut az, hogy mellette szerezz tapasztalatot (és nem vele), akkor talán nem is szereted? Gondolkozz el ezen, mert az első alkalolmnál az a lényeg, hogy szeretetből csináld, nem pedig az, hogy hány pózt tudsz, meg hogy meddig bírod...
Egyébként attól, hogy egyszer szexelsz egy nővel, még nem leszel "tapasztalt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!