Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondolsz? Miért vagy még...

Mit gondolsz? Miért vagy még mindig szűz 20 éves kor felett?

Figyelt kérdés
Én, azért, mert mindenkit hibáztattam a saját kudarcaimért, és gyáva vagyok változtatni a dolgokon (mert mi lesz ha...?), és kezdeményezni a lányoknál. Plusz fogalmam sincsen, hogy mi a csajozás "procedúrája", emellett a külsőmön sem ártana javítani erről viszont lenne foglamam. 24/F
2012. dec. 11. 22:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kb nekem is az amit leírtál + még az, hogy a csajozás téma igazából engem sose érdekelt annyira mint a "kortársaimat". 21/F
2012. dec. 11. 22:45
 2/14 anonim válasza:
kezdd el látogatni a turulchan.net oldalt, ott sok a témában járatos hozzászóló posztol!
2012. dec. 11. 22:46
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
De sok ilyen kérdés van. Ide is leírom. Külsőmmel maximálisan elégedett vagyok, bár leehtne több hajam, de azért átmegyek a szűrön kb. A lényeg, belül egy fos vagyok. Pont ahogy írod kérdező. Félek az elutasítástól, félek a kudarctól. Egyszerüen nem kell párkapcsolat sem, mert dögunalomnak, idegesítő kölöncnek gondolom. Nem nekem való közeg. Nem értek a nőkhöz, és ilyen szia nagyon szép vagy dumákkal képzeltem el a nőzést, de ez mostanra rájöttem,hogy eléggé ovoda színvonal. Amolyat meg nem tudok. Pont úgy ismerkedek, mint a kis ötévesek. Bár nem utasítottak még el, de volt egykét nő,akik eléggé nagyot néztek pár alkalommal, olyan jól szólítottam le őket. Szia, van kedved beszélgetni velem? Ez volt a legjobb, volt neki persze, de madj kigúvadta szeme,amikor ezt meghallotta. PErsze fél órát egész jól elbeszélgettünk, de aztán hagytam a biztonság kedvéért a francba az egészet.
2012. dec. 11. 22:49
 4/14 anonim válasza:
Lány vagyok és szerintem nem vagy gyáva ! Elég sok ember nem tudja magának beismerni , hogy miben hibáznak mert félnek ettől . A kezdeményezésnél , meg szerintem mi lányok is kezdeményezhetnénk simán , csak hát az már nálunk be van "ültetve" hogy ezt csak a pasik tehetik meg . Meg azért a külső se számít annyit ! Aki tényleg rendes hosszan tartó párkapcsolatot akar , az nem csak a külsőt , hanem a belsőt is nézi !
2012. dec. 11. 22:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Mert nem nézek ki jól :D
2012. dec. 11. 23:02
 6/14 anonim ***** válasza:
PUA könyvekről gondolom még nem hallottál, ki van elemezve rég a csajozás, pszichológiailag, szociológiailag a teljes folyamata :)
2012. dec. 11. 23:14
 7/14 anonim ***** válasza:

Én ezt nem tudom megérteni.Ha tisztában vagy azzal,hogy min kéne változtatni,akkor miért nem teszel valamit?

Kezdj el valami küzdősportot/harcművészetet,az sok mindenkinek segít. A mozgás miatt változik a tested, emellett lehet kicsit több lenne az önbizalmad, 'férfiasabbnak' éreznéd magad.. (bocs,h így fogalmaztam,csak nem jutott eszembe jobb kifejezés,remélem érted a lényegét..)

22/L

2012. dec. 11. 23:54
 8/14 anonim ***** válasza:
azért mert különben nem tudna a pórnép mire fujjolni és mondogatni h lúzer meg ilyesmi. ez a divat, és a pórnép azon éli ki magát h fujjol azokra, akik nem felelnek meg a divatnak. pedig senki nem mondta h ennek meg kell felelni. és nem baj, ha vki később találja meg az igazit és addig nem éli ki magát, nem ég ki addig teljesen.
2012. dec. 12. 00:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez jó előző, egyetértek, azzal nem, hogy kiég teljesen. Ez sajna a magányosok, a minimálban élők takarója. Bizony ha hiszed ,ha nem ,azok az emberek, akik élvezik, nagykanállal zabálják a szexet, a bulizós, örömteli pillanatokat, ők "tőltődnek élményekkel" emlékek ezreivel, élettapasztalatokkal, és tartalmasan telik az idejük. Az idő meg telik. Nekik későbbiekben majd ha tíz, húsz év mulva visszagondolnak erre a korszakjaikra, meghallgatják az akkor volt menő zenéket, milyen jókat nosztalgiáznak,hogy " istenem micsoda évek vóltak, dejókat szórakoztam akkoriban" Azok akiknek meg nem jön össze semmi, azoknak üresben pocsékolódik ,rohan el mellettük az élet, egy üres szar az egész, és sajnos nem lesz mire visszaemlékezni, csak nagy sötét baljós űrök fognak ott tátongani, meg tele vannak társaágidegenséggel, nincs zéró élettapasztalatuk sem az ilyen intim szférában. Szomorú, de én is egy vagyok a rosszabbik féléből. Nekem is kimaradnak eléggé ezek az évek. Én tehetek róla, mert még 25 felett is olyan vagyok, aki nem tanulta meg a nőzés módják, nem értek az egészhez.Nem vagyok ilyen téren jó emberismerő. Így meg nem lehet. NEm vállalom. Kihagyom. Ez így nem helyes!
2012. dec. 12. 02:04
 10/14 anonim ***** válasza:

Én azért, mert nem járok el sehova, félénk vagyok és így elég nehéz ismerkedni...

22/L

2012. dec. 12. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!