Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok és van 1 fiú...

14 éves vagyok és van 1 fiú együtt vagyunk, m De a fiú leakar feküdni velem . És mind a ketten szüzek vagyunk . És örülten szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már jártam vele sokszor.Múlthéten voltam náluk beszélgettünk és smároltunk is . és ö is 14-éves.És szűz.
2009. aug. 20. 00:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
84%

Pff magaddal beszélgetsz???:D nem feltűnő, hogy ugyanolyan hasznos válaszokat adtok:D

Én egyébként nem azt mondom, hogy most mindenki kurv@, meg elcseszi az életét, ha korán szexel, mert igenis vannak kivételek, amikor nem bánják meg! De tudod többségben megbánják...ennyi!

Jah és, de azt kaptam, amit akartam...szóval megint csak ennyi vagy!:D

De többet nem írok, mert már elég fárasztó, amit csinálsz!

Inkább kezeltesd magad:D

2009. aug. 21. 12:24
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
Halljátok, ez nem semmi! A válaszokkal elégedett voltam, de az 1mással való problémáitokat inkább írjátok meg 1másnak privát e-mailben, mert szentem a kérdező erre már nem kíváncsi. Az én véleményem az, h. 14 évesen még senki se érett a szexre. Szentem akkor kell a szüzességet elveszíteni, ha vki már legalább 16-17 éves (bár mondjuk ez azért egyénenként eltér), és már eléggé ismerik 1mást a partnerével és eléggé megbíznak 1másban, ehhez jön hozzá a kellő érzelem. Kedves kérdező! Mivel a barátod is rendkívül éretlen, valószínűleg nem fogja tudni, h. kell veled bánni. Szentem még nem is tudtok eleget a szexről. Ha nemileg érettek vagytok és nem védekeztek, teherbe fox esni. Szentem még várjatok 1-2 évet, ha addig egyáltalán együtt lesztek még! De azt a későbbi esetleges párkapcsolataidban se felejtsd majd el, amiket fentebb leírtam, és azt is tudd, h. ha majd egy pasi hosszútávra tervez veled, h. akár még gyereket is akar tőled, meg minden, akkor majd annak fog örülni, ha addigra nem egy kiélt ribanc lesz belőled (már elnézést), úgyh. tényleg csak olyanokkal feküdj le, akikkel nagyon klappol minden! Egyéjszakás kalandba bele ne menj soha, bármennyire is divatos manapság!!!!!
2009. aug. 21. 20:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Egy korábbi válaszban olvastam, h. "aki 18 éves koráig nem kellett senkinek, az biztos nem egy világszépe". Aki ezt írta, biztos, h. nem teljesen ép, mert az meg se fordul a fejében, h. esetleg egy "világszépe" is gondolhatja úgy, h. ő csak az "igazijának" adja oda a szüzességét. Én fiú vagyok, bőven elmúltam 20 éves, de pont azért nem szexeltem senkivel még, mert csak olyan lánnyal tudom elképzelni, akivel már kiforrott kapcsolat van köztünk, szeretjük 1mást és megbízunk 1másban. És nem halok bele, ha annyira összeillünk, h. utána más lány már nem is kell nekem soha, csak ő. Kulturált körökben inkább ez jellemző, mint az, h. juj, most ennyi meg annyi idős vagyok, na akkor gyorsan lefexem az első szembejövővel, különben lemaradok másokhoz képest, nem leszek elég trendi.
2009. nov. 8. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!