14 éves vagyok és van 1 fiú együtt vagyunk, m De a fiú leakar feküdni velem . És mind a ketten szüzek vagyunk . És örülten szeretem. Mit tegyek?
pff attól függetlenül, hogy nem az 50-es években élünk, nem kell 14 évesen szexelni! nem kell a világ kurv@jának lenni te gyökér!
jah amúgy 18 éves vagyok, nem 80! és 18 voltam, amikor elvesztettem! Egyébként hiába van net, ennek ellenére itt kérdezgetik a hülye 13 évesek, hogy "ha lesz*pom a barátom terhes lehetek"?Nah ha szerinted annyira felvilágosultak, miért kérdeznek ilyet?...gyökér vagy
12:38 as vagyok
15:48! Nem, nem csak "így" tudok érvényesülni! Csak tudod, akiknek az érzelmi intelligenciájuk 0, azok csak így fogják fel...! De egyébként te vagy az, aki szánalmas, mivel te meg így éled ki magad, hogy "belekötsz" abba, hogy itt ki mit ír! Jujj, de félelmetes...-.-'
Meg lehet a legelső válaszomat nézni, azt hiszem normálisan válaszoltam a KÉRDEZŐNEK és nem neked....pfff:D semmi gond:D! tényleg igazad van, arra kell bíztatni egy 14 évest, hogy feküdjön le már az első barátjával, holott egy 14 éves erre még nem érett, és ez kihat majd az összes párkapcsolatára! Jah rohadtul felvilágosultak a mai tinik...hogyne...azért kérdeznek itt annyi baromságot, hogy "hol a hüvely" , meg ha orálisan kielégítem a barátom, terhes lehetek? stb.
Aztán meg 16 éves korában néznek a "kislányok", hogy mitől szedett össze mindenféle fertőzést, 25 éves korában meg méhnyakrákja lesz, mert tudod ám 16 éves korig a méhnyak ki sem fejlődik, ami azt jelenti, hogy még a nemi betegségeket is könnyebben elkapja, mint pl. a HPV-t, tudod az egyáltalán mi??? fogadjunk beírod a keresőbe, mert olyan tájékozatlan vagy 21 éves létedre, mint egy 8 éves...! Azt hiszed elég tudni, mi az a "punci, meg a kuki" és akkor már lelkileg is meg testileg is érett vagy...jah, hogyne...mókás vagy :D
jah igen, és még nem mentem férjhez, de már nem vagyok szűz...
szánalmas vagy...!
Nem, nem magamból indulok ki:)
Szóval ezt most bebuktad:D
Nem, nem volt nemibetegségem stb.!
Szóval ennyi vagy!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!