Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez baj? (kérdésed túl rövid. )

Ez baj? (kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés

Szóval, most jöttem össze egy sráccal, már 5 éve ismerem de csak most lett belőle kapcsolat.

Neki volt több barátnője is és rendesen élt szexuális életet, viszont én még szűz vagyok (ez az első kapcsolatom) és érzem hogy még nem vagyok készen arra hogy lefeküdjek vele.

Nem tudom mikor leszek rá készen és félek hogy hogyha sokat váratom akkor elhagy vagy meg fog csalni.

L/18 F/19

2012. dec. 6. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj. Miért lenne az? Maximum barátodnak lehet csak baj.

De ha nem képes rád várni, akkor feleslegesen vagy vele együtt.. szóval csak, akkor feküdj le vele, ha te is akarod és meggyőződtél róla, hogy nem csak sexre kellesz neki. 18F.

2012. dec. 6. 11:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Amúgy aki ilyen idős korában még szűz azt cikinek tartják a srácok vagy inkább megbecsülik érte?

Mert, az osztálytársaim nagy részén már a fél város átment és arra büszke. Én ilyenkor bizonytalan leszek, hogy akkor velem van baj hogy én még szűz vagyok?

2012. dec. 6. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A Legtöbbjük cikinek tartják , mert azt hiszik , hogy az a menő ha átment rajtad a fél város...De Később csak rá ébrednek hogy ez azért elég cinkes.
2012. dec. 6. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 17,5 évesen vesztettem el a 19 éves barátommal. Nem ciki szűznek lenni. És nem is baj. Ha nem képes kivárni, amíg te is úgy érzed, akkor jobb is h elhagy.

Nekem csodálkozott is az utánalevő pasim, h ilyen kevés barátom volt és hogy nem fiatalabb korban vesztettem el. Összességében örült neki.

2012. dec. 6. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél bizonytalan magaddal szemben, mert nincs veled semmi baj. A normális fiúk ezt nagyon is becsülik egy lányba:)
2012. dec. 6. 11:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. dec. 6. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki , vannak tapasztalt fiúk akik a szüz csajokat szeretik.ú

Ha megcsal veretesd meg valami kidobo haverodal.

2012. dec. 6. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!