Pénteken először aludnék barátomnál hogy nyugtathatnám le magam? Ugye csak én értettem félre? (többi lent)
Fel a fejjel, biztosan tetszeni fog neki minden!
Ha ápolt vagy, és igényes, akkor méginkább!
Az én barátnőm is ettől parázott, nem akart mutatkozni elöttem, de kis erőszakot alkalmazva ugyis sikerült rávennem, és azóta is csak dicsérni, és gyönyörködni tudok benne! Iszonyatosan jóó :D szerintem a te barátodnak is tetszeni fogsz!
Hajrá!
semmi gond nem lesz, gondolj arra, hogy Azért Veled jár, mert Tetszel neki, tetszik neki Tested is, és ne félj, hogy nem fogsz. :) lehet hogy most úgy látod, hogy semmi se segít, és nagyon-nagyon-nagyon izgulsz, de hidd el, péntek este már a nagy lila-köd mögül ez a kis para hülyeségnek fog látszódni.
Barátodon tuti nem látszik, de szerintem ő is kicsit izgul, hogy jó legyen neked, és élvezd. :) Szóval semmi baj, ez mindig ilyen szokott lenni. :)
Csak aztán használjatok óvszert, és sok sikert :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!