Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A tavaszi szünetben a barátomn...

A tavaszi szünetben a barátomnál fogok aludni. Nem tudom eldönteni, hogy miben legyek. Bővebben lent?

Figyelt kérdés

Van sok tangám meg sok hagyományos fehér bugyim. Eddig nem zavart, mert senki nem látta, max tesiöltözőben.

Nektek milyen fajta jön be? Képeket is linkeljetek légyszi!:)

(azt beszéltük meg, hogy még nem fogunk lefeküdni az első együtt alvásnál, de azért jó lenne ha nem kéne ilyeneken aggódnom)

2012. márc. 31. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
ami kényelmes!
2012. márc. 31. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Fehéret!
2012. márc. 31. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Tegyél fel képet a bugyikról és megmondjuk.
2012. márc. 31. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
torpedót
2012. márc. 31. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:

ha azt akarod kicsit huncutnak higgyen, és rögtön rádpattanjon, akkor vmi piros tangát :D

Egyébként egy sima fehér bugyi is tökéletes.

2012. márc. 31. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, rengeteget gondolkodtam, hogy mit vegyek fel a közös éjszakára, nagy nehezen kitaláltam, de csak kb. 2 percig volt rajtam (amíg kiléptem a fürdőszobából és átmentem a hálóba), mert amikor meglátott, azonnal letépett rólam mindent. Szóval no para :) De szerintem tanga legyen, ha nincs szex :)

19/L

2012. márc. 31. 16:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

sztem mindegy, mert ha eddig nem látott bugyiban, akkor ha mamabugyit veszel fel, akkor is imádni fogja, de ha tényleg nem akarsz semmit, akkor kár kínozni szegényt egy erotikusabb darabbal. ha mégis akarnál vmit, mert menet közben meggondoltad magad, akkor sincs semmi gond, mert mint említettem, mindegy, mert tutira imádni fogja.

Mindig a popsi a szép, nem a bugyi, NYUGI!!

2012. márc. 31. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Bugyi nélkül jobb :D
2012. márc. 31. 23:07
 9/9 anonim válasza:
francia bugyi
2013. jan. 10. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!