Ti első szex előtt nem voltatok szégyenlősek?
Én még senkivel se voltam és igen az vagyok.
Lehet benne valami.
Egyáltalán nem. De ehhez kell egy bizonyos érettség és persze petting-tapasztalat. Én akkor 18 voltam és simán le tudtam győzni minden gátlásomat. 16 évesen is került volna sor a dologra bőven, de akkor még nagyon szégyenlős voltam, nyilván, mert még nem értem be.
Utóirat: nem kell ám lefeküdni az első szerelmeddel, ráér. Én se azzal vesztettem el és utólag belegondolva nagyon jól tettem, különben csak még fájdalmasabb lett volna a szakítás.
én még szex után is szégyenlős vagyok :D
mármint amikor szexelünk akkor természetesen nem, de utána amikor kimegyek pisilni vagy inni stb, akkor nem meztelen rohangálok, hanem vagy felveszem az ingét vagy körbecsavarom magam a lepedővel :D
Inni kell egy kicsit, ez mindennek a titka
Utána ráhajítod a bugyidat, és ráugrasz az oszlopra :D
amikor az első szexet a szerelem irányítja és az az érzés, hogy neki akarod átadni teljesen magad akkor totál nem jönnek elő a negatív érzetek, hogy hogy nézek ki, mit gondol rólam, meg hasonló hülyeségek. szóval amikor egy hullámon vagytok, egymás szeméből értitek egymást, hogy ez most más lesz, mint ami eddig volt, ahova szavak sem kellenek, akkor még az sem tűnik fel, hogy le sem vagy vetkőzve teljesen. vagy hogy le vagy teljesen.
kezdem úgy érezni ritkaság számba megyek sokak közül, akinek ez megadatott.
Én alapjáraton nagyon szégyenlős vagyok, de tényleg.. nagyon.
De amikor barátommal sor került arra, hogy levetközzünk, akkor egynáltalán nem éreztem kellemetlennek. Mondjuk ő tudtomra is adta folyamatosan, hogy imádja minden porcikámat és mennyire gyönyörű vagyok. Talán ez is egyszerűsítette a dolgokat, de úgy érzem, ha nem modnta volna akkor se lett volna bennem a félsz. Ő is emgmutatja magát teljes csupaszságával, minden testi hibájával, akkor én miért ne tenném?
Első vetközés után pedig már pucéran főztünk. Jó móka hidd el :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!