Első behatolás. Hogy csináljam? Gyorsan és határozattan, vagy lassan és óvatosan?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 19:05
1/15 anonim válasza:
szerintem figyelj oda a párodra, figyeld a mozdulatait mi jó neki, de szerintem lassan és óvatosan..:) lazítsd el előtte :)))
3/15 anonim válasza:
Természetesen gyorsan és határozottan, az lenne a legjobb, ha észrevétlen maradnál és a semmiből próbálnád beverni neki, meglepetésszerűen. A lányok imádják az ilyesmit, csak arra ügyelj, hogy nagyon pontosan kell szúrnod, vagy elkönyvel nyominak, ha megbököd a bokáját például.
4/15 anonim válasza:
Figyeld a párod.Ahogy neki jó.Meg is beszélhetitek.Szerintem ,nagy dolog számára ,és biztos félni fog.Lazítsd el.
5/15 anonim válasza:
Először is izgasd fel nyelveddel e csiklóját,utána ne told hirtelen befelé,csak addig amíg érzed,hogy megy,vagyis a hegye legyen bent és amikor látod hogy élvezi,fokozatosan finoman haladj bafelé,ezt ne szószerint vedd mert járatnod kell a szerszámod közben ki-be
6/15 anonim válasza:
Nekem anno szükségem volt arra, h a barátom kellőképpen felzgasson, és ellazítson, sok lánynak elég fájdalmas...
7/15 Nagyfater válasza:
Mindenképpen izgasd fel előtte, ahogy fentebb írták, hogy minél kevesebb fájdalmat okozz. Azután akárhogy is csinálod, lesz egy pillanat, amikor szó szerint keménynek kell lenned, még ha fáj is a partnerednek, mert másképp nem szakad át a szűzhártya, és bénázásba fullad az egész.
Ne ijedj meg, ha utána csupa vér lesz minden - ez sajnos ezzel jár...
8/15 Napéjegyenlőség válasza:
Vér.. nyam..
Am jahm.. nyma.. a nem hozzászokott vaginának biza idő kell, míg átalakul a boldogság forrásává.
9/15 anonim válasza:
lassan óvatosan,figyelj a csajra
10/15 anonim válasza:
hatulrol, kemenyen es szarazozon, hagy fajjon! Minden nö alma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!