Kinek fog jobban fájni az első szex?
Figyelt kérdés
Nekem, aki 17 éves vagyok, s három ujjamat fel tudom magamnak dugni a hüvelyembe, vagy a barátnőmnek, aki csak az egyik ujját tudja nehezen feldugni magának. S ti fiúk, kivel szexelnétek szívesebben? Velem vagy vele, aki nagyon szűk? Vagy esetleg még é is szűknek számítok?2012. nov. 26. 19:10
1/7 anonim válasza:
szűűűűűűűk. vagy legalábbis jó ha nem harangozik benne a farkam, mondjuk 5 centi szélesen nemigen fog lötyögni, max ha a barátnőd egy ló
2/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges ezt összehasonlítani.
Én is azt hittem, hogy nagyon fog nekem fájni a legelső szex, mert egy ujjat is csak nehezen lehetett belém dugni, mégsem fájt a behatolás egyáltalán.
3/7 anonim válasza:
Ezt nem értem hogy egy szűz lány minek dugdossa az újját a pinájába? :D :D
És nem az számít hogy mennyire vagy szűk majd akkor derül ki mikor együtt leszel egy fiúval! :D
4/7 anonim válasza:
Hát igazából én nem ez alapján szexelnék de mondjuk az én pimpőkém elég vastag ezért neked valószínűleg kevésbé fájna
5/7 A kérdező kommentje:
azért dugdosom, h táguljak, h ne fájjon annyira az első szex. Mert úgy hallottam, hogy ujjal is lehet tágítani a hüvelyt. Ennyi.
2012. nov. 26. 19:19
6/7 anonim válasza:
Az hogy ki mennyire szűk tökéletesen mindegy. Ha egy gyerekfej kifér, akkor lényegtelen. :)
7/7 anonim válasza:
A fájdalom nem ,,csak,, azért van,mert még szűk vagy.Hanem azért mert ott van egy hártya,amit a pénisz átszakít!!Szval tök mindegy hogy hány újjadat tudod feldugni,a hártya átszakítása az ami fáj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!