5 hónapja vesztettem el a szüzességem. Azóta nem jön meg terhes lehetek?
tök normalis, lattam mar 28 evesnel is, hogy kesett több hetet, mert ideges volt, utazott stb stb.
De a legegyszerübb, ha veszel egy tesztet mielött meg megöl az ideg. Ha az negativ akkor csak valami aprosag kesleleteti a dolgot es a stressz meg megjobban huzza.
amikor én lefeküdtem a barátommal nekem is késett... nem is kicsit... már tesztet is vettem... egy kicsit megnyugodtam mikor megvettem...
mikor reggel meg akartam csinálni, addigra megjött. :) nagyon boldog voltam.:))
hány éves is vagy bocsi?:))
amugy lehet az izgalomtol, nekem azt mondták az orvosok. szval, ne stresszelj. tudom nehéz, de én is átéltem.
tudja a barátod?? hiszen az is sokat számit, hogy melletted áll-e vagy sem.
Ugyan így jártam idén áprilisban!
1 hetet késett, már éreztem, hogy valami nincs rendben! Gondoltam várok még egy hetet hátha! Vettem egy tesztet, ami pozitív lett! Ha semmiképp sem szeretnél babát a biztonság kedvéért Én vennék a helyedben egy tesztet, nehogy kicsússz az időből és még elvetetni se tudd! 18 évesen gondolom nem szeretnéd megtartani, de nem rémisztgetlek! :)
nem emlékszem pontosan hogy mennyit késett, de jo pár hetet biztos...
megmondom öszintén nem is akarok emlékezni hiszen az az idő nagyon rossz volt. :S
én azt mondom hogy vegyél egy tesztet. nem vesztesz vele semmit sem... legalább megtudod az igazságot. de kettöt vegyél...és mind a kettöt csináld meg. 700 Ft-t körül lehet egy.
szorítok.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!