Így sokkal fájdalmasabb?
Próbált a barátom ujjazni, 1 ujjal, de nekem kellemetlen volt, úgy gondolom, hogy mikor meg volt már az előjáték, rendesen fel vagyunk izgulva, akkor rendesen jöjjön az első alkalom, és rendesen szakítsa át a szűzhártyám a péniszével. Sokkal fájdalmasabb így?
Olvastam itt olyat, aki szerint addig ne próbálkozzanak szexelni, amíg 1-2 ujjnyit nem tágul a lány..
De engem valahogy nem vonzz az ujjazás, inkább rendesen szakítsa át a barátom a szűzhártyám a szeretkezés során..
Szerintetek?
csak arra gondoltam, hogy az ujja lehet össze-vissza nyomkodna ott bent, vagy szúrna valahol, a pénisze pedig menne normálisan egy irányba befelé. Kicsit hülyén fogalmaztam most.:)
Egyszer már próbáltuk, akkor belém tudott jönni 1-2 centire, csak nem megfelelő póz miatt abba hagytuk, és utána már nem jött össze.
Engem sem újjazott meg senki sem az első szex előtt,és még sem fájt annyira,hogy befostam volna!!!
Kicsit fájt,de nem haltam bele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!