Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igaz az, hogy első alkalommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy első alkalommal nem jó óvszerrel védekezni, sokkal fájdalmasabb?

Figyelt kérdés
2008. júl. 14. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Az első alkalom általába mindenkinek fáj de ezt nem az ovszer folyásolja be
2008. júl. 14. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
5%
de szerintem a gumi húzza a bőrt ésaz fáj. nem?
2008. júl. 14. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

jaja nem attól függ a fájdalom mértéke h óvszerrel védekezel vagy nem .. az első válaszolónak pedig: a befolyásolni ige nem igekötős tehát nem folyásol be hanem befolyásol :D (ne tévesszen meg a mónika só ahol mindig használják h be tud folyásolni ) lol bocsánat h ilyet írtam :P

szóval visszatérve a kérdéshez ha fájni fog, fájni fog óvszer nélkül is .. tehát nyugodtan védekezhetsz azzal, mert a fájdalom attól függ h mennyire vagy felizgulva stb..

2008. júl. 14. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

folyásolja be??? :DDDD ez jó!

egyébként nem fáj gumival,mivel a gumi sikositott,ezért azzal még jobban csúszik.

2008. júl. 14. 13:03
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Ha a gumi húzza, akkor a pénisz is húzza.. főleg hogy a gumira általában szoktak síkosítot tenni a pénisznek meg némi előváladék meg nyál jut általában csak.

Szvsz szerintem semmi különbség nincs a kettő között.

És az első általában fáj, vagy mert nem elég tág, vagy mert nem elég nedves a csaj, vagy pedig azért mert a szűzhártyája még nem szakadt át

2008. júl. 14. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
2%
Én a kérdésre válaszopltam kedves harmadik válaszoló és nem pedig helyesirási versenyre készülok!de azért kösz hogy figyelmeztettél,nem figyeltem a helyesirasra csak arra hogy a kérdésre válaszoljak:P
2008. júl. 14. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
A fájdalom nem attól függ,hogy óvszerrel védekezel,vagy nem.az első óvszer nélkül is fájni fog,de ezt sem lehet általánositani mert van akinek az első sem fáj.
2008. júl. 14. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
16%
A nagy leszavazó show:D Szavvazuk le ícsádör! :D Én is leszavazok mindenkit, szavazzatok le engem is:D
2008. júl. 14. 16:29
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

gumi mindenképp kell!!!!!! anélkül sohase szeretkezzetek

(a nem kívánt terhesség mellett a nemi betegségektől is véd)

2008. júl. 17. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!