Fiúk! Hogy adjam tudtára a páromnak, hogy nem akarok már várni? És hogy kezdjek bele az "akcióba"? Kicsit félek, hogy fájni fog, de bízok a barátomba, hogy vigyázni fog rám.
Figyelt kérdés
És még egy kérdés. hogyan tudhatom meg, hogy nem-e lyukas a gumi, meg ilyenek? És milyen óvszert ajánlotok 1.re? Ultravékonyt?:)2012. nov. 20. 17:07
1/12 anonim válasza:
Durex, Lifestyles, ezek elég jók. A rávezetés pedig elég egyszerű, amikor csókolóztok akkor tedd a kezed a combjára és lassan indulj el a farka felé. Egyrészt meg fogod vele őrjíteni, másrészt nyílván érteni fogja, mit szeretnél :)
2/12 A kérdező kommentje:
ez az elindulok lefele nem hiszem hogy összejönne, mert már volt petting. :)
2012. nov. 20. 17:11
3/12 anonim válasza:
Már bocsánat de hány éves vagy? Ha azt sem tudod hogyan kell megállapítani hogy lyukas a gumi szex után miből gondolod hogy magára a szexre elég érett vagy?
4/12 A kérdező kommentje:
16 vagyok, és a két dolog nem összefüggő. bizonyára azért kérdezem meg itt, mert nem tudom rá a választ.
2012. nov. 20. 17:13
5/12 anonim válasza:
Egyébként egyszerű, elé állsz és megmondod neki. Amúgy az aktus után vizet engedsz a gumiba, és vársz nem-e ereszt.
6/12 anonim válasza:
Szerintem aki nem tudja az ezzel kapcsolatos dolgokat az nem érett a dologra, vagy inkább nem elég felkészült. De én azt javaslom hogy inkább kezd el fogamzás gátlót szedni, az sokkal biztonságosabb mint az óvszer, és jobban is lehet élvezni az együtt létet.
7/12 anonim válasza:
Ha már volt petting, akkor még egyszerűbb a dolog, legyen most is petting, csak épp súgd a fülébe közben, hogy azt akarod, hogy betegye. Aztán vegyél elő egy gumit :))
8/12 anonim válasza:
A fogamzásgátló mióta biztonságosabb a guminál??
Másrészt a tablettának be kell állnia, ami több hónap is lehet, tekintve, hogy kérdező elég fiatalka és előfordulhat, hogy a hormonháztartása még fel van borulva.
Egyébként valóban, ha ilyen kérdéseid vannak, akkor nem vagy készen a szexre!
9/12 anonim válasza:
Miért gondolod,hogy a két dolog nem függ össze? Szerintem még várj a szexszel akár egy évet is,ha félsz úgyse lesz jó,és azt azt jelenti,hogy nem vagy hozzá elég érett.
10/12 anonim válasza:
Szerintem biztonságosabb. A gumi szakadhat, hallottam már olyanról is hogy valaki szedte a tablettát mégis teherbe esett. Tabletták közt is van jobb, aminek kevés a hormontartalma de biztonságos. És a legtöbb fiatalt aki teherbe esik nagy valószínűséggel a legyűrhetetlen vonzalom szüli, ha nincs gumi náluk, akkor nem baj majd kiveszem a végén nem lesz baj. Ha szedi a tabit akkor nem lesz ilyennel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!