Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Hogy adjam tudtára a...

Fiúk! Hogy adjam tudtára a páromnak, hogy nem akarok már várni? És hogy kezdjek bele az "akcióba"? Kicsit félek, hogy fájni fog, de bízok a barátomba, hogy vigyázni fog rám.

Figyelt kérdés
És még egy kérdés. hogyan tudhatom meg, hogy nem-e lyukas a gumi, meg ilyenek? És milyen óvszert ajánlotok 1.re? Ultravékonyt?:)
2012. nov. 20. 17:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Durex, Lifestyles, ezek elég jók. A rávezetés pedig elég egyszerű, amikor csókolóztok akkor tedd a kezed a combjára és lassan indulj el a farka felé. Egyrészt meg fogod vele őrjíteni, másrészt nyílván érteni fogja, mit szeretnél :)
2012. nov. 20. 17:09
 2/12 A kérdező kommentje:
ez az elindulok lefele nem hiszem hogy összejönne, mert már volt petting. :)
2012. nov. 20. 17:11
 3/12 anonim válasza:
Már bocsánat de hány éves vagy? Ha azt sem tudod hogyan kell megállapítani hogy lyukas a gumi szex után miből gondolod hogy magára a szexre elég érett vagy?
2012. nov. 20. 17:11
 4/12 A kérdező kommentje:
16 vagyok, és a két dolog nem összefüggő. bizonyára azért kérdezem meg itt, mert nem tudom rá a választ.
2012. nov. 20. 17:13
 5/12 anonim válasza:
Egyébként egyszerű, elé állsz és megmondod neki. Amúgy az aktus után vizet engedsz a gumiba, és vársz nem-e ereszt.
2012. nov. 20. 17:13
 6/12 anonim válasza:
0%
Szerintem aki nem tudja az ezzel kapcsolatos dolgokat az nem érett a dologra, vagy inkább nem elég felkészült. De én azt javaslom hogy inkább kezd el fogamzás gátlót szedni, az sokkal biztonságosabb mint az óvszer, és jobban is lehet élvezni az együtt létet.
2012. nov. 20. 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha már volt petting, akkor még egyszerűbb a dolog, legyen most is petting, csak épp súgd a fülébe közben, hogy azt akarod, hogy betegye. Aztán vegyél elő egy gumit :))
2012. nov. 20. 17:17
 8/12 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló mióta biztonságosabb a guminál??

Másrészt a tablettának be kell állnia, ami több hónap is lehet, tekintve, hogy kérdező elég fiatalka és előfordulhat, hogy a hormonháztartása még fel van borulva.

Egyébként valóban, ha ilyen kérdéseid vannak, akkor nem vagy készen a szexre!

2012. nov. 20. 17:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért gondolod,hogy a két dolog nem függ össze? Szerintem még várj a szexszel akár egy évet is,ha félsz úgyse lesz jó,és azt azt jelenti,hogy nem vagy hozzá elég érett.
2012. nov. 20. 19:32
 10/12 anonim válasza:
Szerintem biztonságosabb. A gumi szakadhat, hallottam már olyanról is hogy valaki szedte a tablettát mégis teherbe esett. Tabletták közt is van jobb, aminek kevés a hormontartalma de biztonságos. És a legtöbb fiatalt aki teherbe esik nagy valószínűséggel a legyűrhetetlen vonzalom szüli, ha nincs gumi náluk, akkor nem baj majd kiveszem a végén nem lesz baj. Ha szedi a tabit akkor nem lesz ilyennel gond.
2012. nov. 20. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!