Milyen tanácsot tudtok adni arra az esetre ha először vagyok a bnőmmel és túl hamar elélvezek és ő még nem. Akkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Tehát simán folytathatom tovább vagy húzzam ki és esetleg kényeztessem kézzel? vagy vmi ilyesmi? előre is köszi és bocsi az ostobaságom miatt:D2009. aug. 15. 18:23
2/6 A kérdező kommentje:
és annak mi értelme?
2009. aug. 15. 19:40
4/6 anonim válasza:
Sztem vagy azt csináld h szex közben próbálj másra gondolni. vagy azt h mikor érzed h nem sok van akkor kiveszed és vagy csak kézzel vagy nyelvel is rásegíthetsz és aztán folytatod tovább. meg kis szüneteket tarts szex közben.
5/6 anonim válasza:
Én hosszú előjátékot javaslok. Nyelvvel kézzel izgasd.
Lehet, hogy már ettől elmegy, akkor 1:0 a javára.
Ezután már nem olyan gáz, ha hamar elmész.
Mennyi idő után vagy ismét harcra kész ?
Ha nem lankad le és tudod folytatni akkor talán nem esik csorba az egodon.
Ha a nőt bárki ki tudta eddig elégíteni elsőre, akkor jó az orgazmus készsége. Kösd fel a gatyád.
Azonban tudomásul kell venni, hogy az élet a legkevésbé sem úgy működik mint a filmekben. Egymásra találás aztán rögön az ágyba és orgazmus hegyek.
Előfordul, de az a jellemzőbb, hogy a partnereknek meg kell ismerni egymást, és az is benne van a pakliban, hogy a lány nem jut el a csúcsra.
Mindenképpen légy figyelmes, gyengéd.
6/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi szépen a válaszokat.
2009. aug. 15. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!