Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, tudtok nekem tanácsot...

Lányok, tudtok nekem tanácsot adni?

Figyelt kérdés

kb. fél vagy háromnegyed éve menstruálok és eddig betétet használtam, de mikor nagyon erős a vérzés akkor nagyon rossz iskolába lenni (tesiórán főleg) és próbálkoztam már a legkisebb tamponnal, de nem megy fel... :S rosszul csináltam... vagy túl szűk a hüvelyem? vagy csak még korai?

lécci adjatok tanácsokat!

2011. máj. 11. 20:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Jól tetted,hogy e legkisebbel a minivel próbálkoztál,de ne add fel,ha sikerül felhelyezned az első pár alkalom lehet kellemetlen lesz de "ebbe is bele kell jönni".

Olvass utána a helyes tamponfelhelyezésről itt a neten,itt inkább nem részletezem:-) De a tamponos dobozban is van papír róla olvasgasd át,anyukáddal is beszélhetsz erről.Sok sikert:-)

21/N

2011. máj. 11. 20:30
 2/18 anonim ***** válasza:

a hüvelyed nem túl szűk, de a szűzhártyád az lehet

tudom furán hangzik, de nézd meg egy kézitükör segítségével, hogy mekkora odalent a lyuk, mármint a hüvelybemeneté. Ha azt látod olyan kicsi, hogy a tampon biztos nem fér be, akkor érdemes orvoshoz elmenni, mármint nőgyógyászhoz, már ha tampont akarsz használni

de ha nem annyira fontos a tampon, akkoris jobb elmenni orvoshoz ha tényleg kicsi a szűzhártyádon a lyuk, mert első nemi aktus során problémákat okozhat

viszont ha azt látod, hogy a lyuk elég nagy, vagy kitudod tágítani, akkor legalább már tudod hová is kell pontosan a tampont tenni :P

2011. máj. 11. 20:30
 3/18 anonim válasza:
23%
Az lehetetlen hogy ne menjen fel:) Szerintem csak nem mered teljesen felhelyezni. Először én is féltem, de nem kell. Kicsit hajlíts be a térded vagy tedd fel az 1ik lábad valahova úgy lehet hogy könnyebben felmegy. De amúgy a tamponos dobozban is találsz részlete leírást.
2011. máj. 11. 20:36
 4/18 anonim ***** válasza:
Anno én is próbálkoztam vele, nekem sem sikerült, így maradt a betét! Azt tanácsolták, akkor érdemes próbálkozni, amikor a legerősebb a vérzés, könnyebben be lehet helyezni! Nekem mégsem sikerült! Lehet attól is féltem, hogy esetleg a végén a tampon fogja elvenni a szüzességemet?! Azt azért nem szerettem volna!
2011. máj. 11. 20:38
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem sem ment fel soha, még szüzesség elvesztése után sem, alkatilag ilyen vagyok. Azért vigyázz a próbálkozással nehogy felsértsd a hüvelyed.
2011. máj. 11. 20:38
 6/18 A kérdező kommentje:
köszi :) köszi :)
2011. máj. 11. 20:45
 7/18 A kérdező kommentje:
már feltettem egy olyan kérést h túl szűk a hüvelyem és h lesz-e gonbd belőle... de azt mondták h nem úgyhogy...
2011. máj. 11. 20:46
 8/18 anonim válasza:
Szerintem se helyezted be jól és azzal van a baj. Megoldódott?
2011. máj. 11. 21:06
 9/18 anonim ***** válasza:
de hátrafelé próbáltad tolni, ahogy kell?
2011. máj. 11. 22:12
 10/18 anonim ***** válasza:
Amikor nem menstruálsz, nyúlj fel a puncidba és tapasztald ki, hogy mi hogy van a hüvelyedbe. Ha ujjal már simán megy, akkor próbáld a tampont.
2011. máj. 12. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!