Lányok, tudtok nekem tanácsot adni?
kb. fél vagy háromnegyed éve menstruálok és eddig betétet használtam, de mikor nagyon erős a vérzés akkor nagyon rossz iskolába lenni (tesiórán főleg) és próbálkoztam már a legkisebb tamponnal, de nem megy fel... :S rosszul csináltam... vagy túl szűk a hüvelyem? vagy csak még korai?
lécci adjatok tanácsokat!
Jól tetted,hogy e legkisebbel a minivel próbálkoztál,de ne add fel,ha sikerül felhelyezned az első pár alkalom lehet kellemetlen lesz de "ebbe is bele kell jönni".
Olvass utána a helyes tamponfelhelyezésről itt a neten,itt inkább nem részletezem:-) De a tamponos dobozban is van papír róla olvasgasd át,anyukáddal is beszélhetsz erről.Sok sikert:-)
21/N
a hüvelyed nem túl szűk, de a szűzhártyád az lehet
tudom furán hangzik, de nézd meg egy kézitükör segítségével, hogy mekkora odalent a lyuk, mármint a hüvelybemeneté. Ha azt látod olyan kicsi, hogy a tampon biztos nem fér be, akkor érdemes orvoshoz elmenni, mármint nőgyógyászhoz, már ha tampont akarsz használni
de ha nem annyira fontos a tampon, akkoris jobb elmenni orvoshoz ha tényleg kicsi a szűzhártyádon a lyuk, mert első nemi aktus során problémákat okozhat
viszont ha azt látod, hogy a lyuk elég nagy, vagy kitudod tágítani, akkor legalább már tudod hová is kell pontosan a tampont tenni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!