Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, adnátok nekem pár tanácsot?
Figyelt kérdés
A barátnőmet áthívtam vacsorázni hozzám.Ma 9re. A vacsit kiterveztem, de itt lenne a nagy alkalom is 9 hónap együttlét után, hogy szeretkezzünk. Én 18 vagyok, Ő meg 17, és szűz. Esetleg tudnátok adni pár ötletete hogy miként forogjon le az este? Pl ha vacsora után együtt tusolnánk és utána szex az jó lenne?2011. aug. 23. 15:23
1/8 anonim válasza:
Hát a lényeg,hogy ne egyetek nagyon sokat,mert teli hassal kellemetlen a szex.
Szóval vacsora után szerintem nézzetek meg egy jó filmet,hogy kicsit ülepedjen a kaja.A film közben kezd el simogatni,csókolózzatok,aztán szépen csókolgasd a nyakát,a mellét,simogasd mindenhol,majd lehet szépen vetkőztetni egymást.Először te őt,majd vedd le a pólód és még mindig csak csókolózzatok,simogassátok egymást.
Ezek után pedig már mehet minden szépen sorjában :-)
2/8 BlackSword válasza:
Figyu!!! Ha ágyba nem akar veled bújni, akkor fürcsizni sem hiszem... Ez általában fordítva szokott jönni... Inkább rakjatok be valami filmet, dőljetek le az ágyra... Aztán hajrá...
3/8 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat, egy film tényleg jó lesz
2011. aug. 23. 16:17
4/8 anonim válasza:
Vagy szólhatna közben zene is és amikor végeztetek menjetek ki mivel szép esték vannak csillagokat lehet nézni és ha szól a zene a fűben táncolni vagy akárhol aztán addig mozogtok együtt amíg... :) na szóval ez zs egy variáció :)
5/8 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 23. 17:27
6/8 BlackSword válasza:
Nagyon szívesen... És sok sikert!!!
7/8 anonim válasza:
Igen, inkább nézzetek filmet, vagy hallgassatok zenét (az ő kedvencét :) ) mert pl én nem fürödtem addig a pasimmal míg nem feküdtünk le egymással :D :D
8/8 A kérdező kommentje:
A film nagyon bejött, és utána a többi is, sokat segítettetek, mégegyszer köszi.
2011. aug. 24. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!