Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, adnátok nekem pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, adnátok nekem pár tanácsot?

Figyelt kérdés
A barátnőmet áthívtam vacsorázni hozzám.Ma 9re. A vacsit kiterveztem, de itt lenne a nagy alkalom is 9 hónap együttlét után, hogy szeretkezzünk. Én 18 vagyok, Ő meg 17, és szűz. Esetleg tudnátok adni pár ötletete hogy miként forogjon le az este? Pl ha vacsora után együtt tusolnánk és utána szex az jó lenne?
2011. aug. 23. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát a lényeg,hogy ne egyetek nagyon sokat,mert teli hassal kellemetlen a szex.

Szóval vacsora után szerintem nézzetek meg egy jó filmet,hogy kicsit ülepedjen a kaja.A film közben kezd el simogatni,csókolózzatok,aztán szépen csókolgasd a nyakát,a mellét,simogasd mindenhol,majd lehet szépen vetkőztetni egymást.Először te őt,majd vedd le a pólód és még mindig csak csókolózzatok,simogassátok egymást.

Ezek után pedig már mehet minden szépen sorjában :-)

2011. aug. 23. 15:51
 2/8 BlackSword ***** válasza:
Figyu!!! Ha ágyba nem akar veled bújni, akkor fürcsizni sem hiszem... Ez általában fordítva szokott jönni... Inkább rakjatok be valami filmet, dőljetek le az ágyra... Aztán hajrá...
2011. aug. 23. 15:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat, egy film tényleg jó lesz
2011. aug. 23. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy szólhatna közben zene is és amikor végeztetek menjetek ki mivel szép esték vannak csillagokat lehet nézni és ha szól a zene a fűben táncolni vagy akárhol aztán addig mozogtok együtt amíg... :) na szóval ez zs egy variáció :)
2011. aug. 23. 17:02
 5/8 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 23. 17:27
 6/8 BlackSword ***** válasza:
Nagyon szívesen... És sok sikert!!!
2011. aug. 23. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, inkább nézzetek filmet, vagy hallgassatok zenét (az ő kedvencét :) ) mert pl én nem fürödtem addig a pasimmal míg nem feküdtünk le egymással :D :D
2011. aug. 23. 22:28
 8/8 A kérdező kommentje:
A film nagyon bejött, és utána a többi is, sokat segítettetek, mégegyszer köszi.
2011. aug. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!