Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha szakítotok a barátnőtökkel utána beszélgettek vele, adnátok neki tanácsot ha nem lenne fontos nektek a lány? Pl. Küzdjön olyanért amit nem érhet el.
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 12:38
1/8 anonim válasza:
Általában barátok maradunk, beszélgetünk, de tanácsot már nem igen adunk egymásnak. Nem jöttünk ki, akkor nincs alapunk tanácsokat adni.
2/8 anonim válasza:
Nem. Max egy szia az utcán, de azt is csak akkor ha már elkerülhetetlen a találkozás, pl mert meglátott. :D
3/8 anonim válasza:
Ugyan miért ne beszélnék vele? Hiszen korábban szerettük egymást, nem tud olyan történni a világon, ami okán ne beszélhetnénk.
Az utolsó mondatodat nem értem. Létezhet olyan dolog, amit valaki nem érhet el?
4/8 A kérdező kommentje:
igen létezhet,mert nem kaphatom vissza volt barátom,és ő azt mondta hogy akkor is megéri küzdeni...
2011. máj. 3. 12:49
5/8 anonim válasza:
Én igen beszélek vele.Most ís így vagyok vele.:( és adnák neki tanácsokat.
7/8 A kérdező kommentje:
1hónapja azóta folyamatos beszélgetés...
2011. máj. 3. 18:58
8/8 anonim válasza:
Ha a volt barátod is azt mondja, hogy megéri küzdeni, akkor mi a probléma. Fogadd meg a tanácsát, esetleg te is adj neki tanácsokat. Nem szabad elszomorodni, az élet azért szép, mert rendkívül változatos és érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!