Lányok, tudtok nekem tanácsot adni?
Figyelt kérdés
kb. fél vagy háromnegyed éve menstruálok és eddig betétet használtam, de mikor nagyon erős a vérzés akkor nagyon rossz iskolába lenni (tesiórán főleg) és próbálkoztam már a legkisebb tamponnal, de nem megy fel... :S rosszul csináltam... vagy túl szűk a hüvelyem? vagy csak még korai?
lécci adjatok tanácsokat!
2011. máj. 11. 20:18
11/18 anonim válasza:
Először én se tudtam felhelyezni magamnak a legkisebbek sem.. De aztán 1-2 próbálkozás után már sikerült.. Azóta nincs gond vele.. Én olvastam valahol, hogy amikor felteszed, ne legyél ideges, mert akkor nehezebben-vagy fel se tudod helyezni. Vegyél mély levegőt, nyugodj meg és szerintem menni fog :)
Ha mondjuk én is sietek suliba és idegeskedek és fel akarom helyezni, nem mindig sikerül elsőre, de aztán igen.
12/18 anonim válasza:
Otthon először próbáld meg fekve felrakni,nekem is úgy ment első alkalmakkor. Utána próbálgasd állva vagy ülve,mikor már fekve megy.16/L
13/18 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 14. 09:16
14/18 anonim válasza:
Amikor megvan, jobban csúszik, akkor guggolva, vagy egyik lábadat a kád szélére/lehajtott wc tetejére feltéve helyezd fel. Én is sokat szerencsétlenkedtem vele, mire sikerült:) sok sikert
15/18 A kérdező kommentje:
kössz :)
2011. máj. 14. 13:47
16/18 anonim válasza:
Én először nagyon ideges voltam, kicsit nehézkesen ment fel, de sikerült. Ha neked nem sikerül, nem muszáj tampont használnod. 15,5 éves vagyok, ritkán használok tampont, hiába esztétikusabb és kényelmesebb. Amikor megjött, nagyon sokáig nem mertem tampont használni, így mindig betétben tesiztem. Hidd el, meglehet szokni. Tesi előtt megnézed, hogy mennyit véreztél egész nap, és ha nem nagyon sokat, nincs probléma. Még egyszer sem jártam pórul, de azért próbálgasd a tampont.
17/18 anonim válasza:
Nekem anya anno azt mondta lazzítsak.....de ha fáj akkor hogy?De végűl másodjára sikerűlt.Nagyon furi érzés volt de azóta meg se érzem a felhelyezést, illetve csak kellemetlen de nem fáj
18/18 anonim válasza:
De én anno mindig kaptam arra a hétre tesiből felmentést,amit ciki volt kérni mert egy pasi volt a tanár.De most nem tudom lehet-e kérni vagy már ezen is szigorítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!