Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit kell csinálni egy szűz...

Mit kell csinálni egy szűz lánnyal az ágyban? Én is szűz vagyok és ezért kérek tanácsot.

Figyelt kérdés
Hallotam, h vérezni fog akkor mit csináljak és hogy fáj neki:S, szóval egy kis felvilágositás ebben a témában nem ártana nekem. Köszi
2011. ápr. 24. 23:34
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
A vérrel írj sátánista jeleket a hasára.
2011. ápr. 24. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

[link]

ezt:P

2011. ápr. 24. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
A pisilődet bedugod az ő pisilőjébe.
2011. ápr. 24. 23:39
 4/10 A kérdező kommentje:
na légyszi egy kicsit komolyabb válaszokat
2011. ápr. 24. 23:39
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Hány évesek vagytok?

De őszintén.

Hogy hogy nem tudod mit kell csinálni? Nagyjából semmi elképzelésed sincsen? Tudod jól, hogy gyengédnek kell lenni egy szűz lánnyal....meg amúgy is.. szóval. más kérdés?

2011. ápr. 24. 23:42
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
még várni jó időt mert még buta és fiatal vagy (nem biztos h testileg)
2011. ápr. 24. 23:44
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Én az első válaszon 2 percig szakadtam
2011. ápr. 24. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk például nem jutott eszünkbe, mit csináljunk, ha véreznék (a barátom már volt előtte lánnyal, viszont az a lány még nem volt szűz), szerencsére nem véreztem, de utólag belegondolva lehet, hogy nem ártott volna egy törölköző alánk. Mondjuk ha beáldozod a lepedőt (gondolom ágyban tervezed a dolgot), akkor nincs gond, mert ki is moshatjátok az alkalom után, ha véres lesz, a vér könnyen kijön vízzel. Szóval a véren nem kell parázni, azzal úgysem tudsz mit tenni, vagy lesz, vagy nem.

Először is izgasd fel a barátnődet nagyon, esetleg kényeztetheted orálisan annyira, hogy majdnem elmenjen- így jobban fel lesz izgulva és el lesz lazulva. Szerintem fél-1 órát szánjatok az előjátékra.

Aztán akármennyire is felizgul, valószínűleg akkor is izgatott lesz, így lehet, hogy fájni fog neki a behatolás. Mindenképp légy nagyon gyengéd, óvatosan dugd be, és ha fáj neki, akkor hagyd abba. Inkább bízd rá, hogy mennyit bír, de ha szól, hogy fáj és hagyd abba, akkor eszedbe ne jusson folytatni.

Nekem úgy dugta be a barátom, hogy közben a fülembe súgta, hogy "szeretlek" és így lelkileg csodás volt- azonban így is nagyon fájt a dolog. Látta az arcomon, hogy valami nincs rendben, kérdezte, hogy "fáj?", én pedig megmondtam, hogy igen, úgyhogy ki is húzta. Aztán puszilgatott, meg mondta, hogy nem muszáj folytatnunk, én viszont annyira akartam már, és annyira vágytam rá, hogy a szerelmünk így is beteljesüljön, hogy megkértem rá, hogy folytassa, és akkor nekiállt folytatni, nekem pedig pár percig fájt csak, egyre kevésbé, aztán elkezdtem nagyon élvezni és órákon át szeretkeztünk mindenféle pózokban. El nem élveztem, de akkor is csodálatos élmény volt, életem egyik legcsodálatosabb éjszakája. Remélem a nászéjszakámat is Vele tölthetem el :)

A lényeg, hogy nagyon figyelj rá, hogy mire hogy reagál, és semmiképp ne erőltess rá semmit. Légy gyengéd és fordítsatok kellő figyelmet az előjátékra. A lényeg, hogy a szerelemre koncentráljatok, akkor minden jól fog elsülni :)

Sok sikert! :)

20/L

2011. ápr. 24. 23:58
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
*már nem volt szűz
2011. ápr. 25. 00:02
 10/10 anonim válasza:
36%
lyukasztani kell :D
2011. ápr. 28. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!