14 éves lány vagyok még szűz a barátom 16 ő már nem szűz leakar feküdni velem. én is akarom csak félek attól h rosszul fogok valamit csinálni. Hagyjam hogy irányítson? Vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 19:12
2/13 anonim válasza:
14 évesen még ne. Jöhet a lepontozás.
3/13 anonim válasza:
Keresőbe: "14 éves lány vagyok és szeretnék lefeküdni a barátommal."
Átlagos válaszok: "14 évesen még nem kell." "A tojás héj még a seggeden van, de már dugni akar", "Anyukáddal megbeszélted már?" "A következő kérdés így fog hangzani: 14 éves vagyok a barátom csak egy kicsit dugta be nekem lehet terhes?"
4/13 anonim válasza:
Hát ha tisztában vagy vele hogy mi mivel jár és mi is az a szex, akkor hajrá de csak óvatosan. Egyébként meg még nyugodtan várhatsz vele, ha túl korán kezded lehet hogy az kihat a későbbi szexuális életedre is, és nem pozitív irányban. Szóval csak meggondoltan.
5/13 anonim válasza:
félsz.
nem tudod, hogy készen állsz-e rá.
ha csak egy kérdés is felmerül benned, akkor nem, nagyon nem állsz rá készen.
14 évesen meg aztán pláne nem...
6/13 anonim válasza:
simán lehet hogy ő is szűz csak tagadja hogy menőbbnek látszon sajnos sok korombeli csinálja ezt 16F
7/13 anonim válasza:
Mondjuk ez most lényegtelen volt hogy a barátja szűz-e vagy sem :D. De köszönjük hogy megosztottad velünk a saját lelki frusztrációid.
8/13 anonim válasza:
csak kiakar használni ha most megteszed 2hét mulva ott se lesz
9/13 petrusi válasza:
Szerintem, ha lelkileg, és testileg készen állsz, akkor ezen ne is gondolkodj!Ha akarod, akkor csak engedd el magad, és akkor nem is fogsz tudni azon gondolkodni, hogy valamit rosszul csinálsz, csak élvezd!
10/13 anonim válasza:
Hát bocs, de nem hiszem, hogy 14 évesen készen áll rá. Max azt hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!