Valaki hozzáértő tud nekem tanácsot adni? 20l
20 éves lány vagyok és szűz. Tudom, erről megoszlanak a vélemények. Sokan gáznak tartják, sok ember szerint meg erény. Én csak azt tudom, hogy iszonyat görcsölök miatta, hogy az vagyok, teljesen kihat az életem többi területére is, főleg, mert úgy érzem eltévedtem... Tudom nem kéne, de ilyen idióta felfogásom van. Sajnos nagyon válogatós vagyok pasi téren, és nem tudom ezt leküzdeni. Olyannak sose tetszek, aki nekem igen.
Csak nem tudom mit tegyek. Tudom fura itt tanácsot kérni idegenektől, de ismerőstől nem merek.
Ahogy múlik az idő, egyre kevesebb reményt érzek, hogy ebből jól jöhessek ki.
Reménykedjek és várjam, hogy megtalálom azt a pasit akit érdemesnek fogok rá találni és ott az esélye a csalódásnak? Vagy adjam fel az álmaimat, mert tündérmesék nem léteznek, és tegyem meg valakivel, ami szintén lehet csalódás lesz? Lehet mindkét út egy nagy zsákutca... és így is, úgy is csalódok magamban. :( Kérem, akinek van tapasztalata és tud, segítsen.
túlgörcsölöd. mintha a szüzességed elvesztésén múlna az életed.
lépj tovább. ne törődj vele h van. és nem feltétlenül kell keresni pasit, jön az magától (néha ez a megoldás célszerűbb).
Rövid úton keríts egy normális srácot, aki ezt értékeli...
Másképp /ahogy mondtad is/ így is úgy is megszívod..
Vagy ne legyél ennyire válogatós, gondolom te sem vagy tökéletes, és keress párkapcsolatra egy fiút és vele veszítsd el aki szeret, avgy keress valakit aki megbízható és ess túl a szüzességen, de semmivel nem lesz jobb, csak azt hiszed, ha kívánod a szexet azért szexelj mert élvezed ne azét, hogy hú most szűz nem szűz, csak az változik, hogy elmondhatod: én nem vagyok szűz, és? nagy ügy, kb .senkit nem érdekel.
De ha így állsz hozzá, hogy nem teszel semmit, nagyon válogatós vagy, várod a tökéletes címlapsztár robert patiszon szőkeherceg, isten anyámkínját, akkor még 40évesen is szűz leszel, mert címlap fiúk nem fognak téged keresni, hogy na most őfelségének megfelelek?
Senki nem fog becsengetni hozzád, hogy figyu kiscsaj megfelelek neked?lehetek a pasid?Ébredj fel.
21f
Ez a baj a mai lányokkal, 4 a4es oldalnyi listájuk van róla, hogy mik a követelményeik, fizikai képtelenség nekik megfelelni, hát változz meg!
Gondolom te sem vagy egy filmsztár kinézetű csaj
a mai pasiknak pont ugyanilyen listájuk van a lányokkal szemben. egy olyan pasival se találkoztam még, aki azt mondta volna, h összejönne egy olyan lánnyal, aki nem tetszik neki.
nekem nincsenek egyébként nagy elvárásaim. egy barátságnál elég h a másik jó fej legyen. de a kapcsolathoz testi vonzalom is kell szerintem, legalább egy pici szikra.
Nekem több barátom is volt tizenévesen, mindegyik hónapokig, mégsem voltam szerelmes. Akivel elveszítettem a szüzességémet, azzal nem sokkal később szakítottam is.
Nem is emlékszem már, h milyen volt, nem hatorázta meg az életem többi részét xD (nem azért nem emlékszem, mert olyan régen volt, hanem mert később tök jelentéktelen volt)...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!