Tudna hozzáértő tanácsot adni ehhez a SZÉNrajzhoz?
Ez az első szénrajzom, és nem tudom hogy mit kellene máshogy csinálni. Láttam van fent azért pár hozzáértő az oldalon.
AAAzat háthh ez naagyon jó! Ügyes vagy! Én is szeretek rajzolni bárcsak én is tudnék ilyen jól!
Csak így tovább!!!!
Bocs az Offért xD
Első szénrajznak remek!
Ezt úgy lehetne igazán megkommentálni,ha látnánk a kirakott csendéletet.Jó lenne egy kép róla,de gondolom nem fotóztad le és már nem lehet ugyan úgy kirakni,na és a fényviszonyok meg minden,de ha mégis van képed akkor linkeld be,úgy többet tudok segíteni,arányokról stb.
Ez így egy tökéletes munkának látszik,jó a kompozíció,jók a fényárnyékok,szépen ki van dolgozva,a drapéria is nagyon jó...
Gratulálok,nagyon jó,tehetséges vagy és ezt fejleszd tovább!Ha gondolod még készíts csendéleteket és rakj fel fotót is,akkor sokkal többet tudok mondani.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!