Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti megengeditek, hogy...

Lányok! Ti megengeditek, hogy a pasitok belétekélvezzen az első alkalomkor?

Figyelt kérdés
Mármint amikor elvesztitek a szüzességeteket, akkor mondjuk egy misszionárius. Kort is ha lehet!

2012. nov. 16. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
De igy hogy misszionárius? Ezt sokan nem tudják, de a nők elsőre jobban kedvelik a csavart lepkét.
2012. nov. 16. 20:12
 2/7 anonim válasza:
biztos, hogy nem engedem meg semmikor!!!!
2012. nov. 16. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én csak akkor engedném meg,ha gyereket szeretnék a páromtól.Egyébként nem engedném meg,még gyógyszer mellett sem,mert az sem 100%-osan véd meg.
2012. nov. 16. 20:20
 4/7 anonim válasza:
mivel gyógyszert szedek megengedem sokkal jobban szeretem ha bennem megy el mintha kiveszi vagy gumi
2012. nov. 16. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
tymybaba19 pont erről láttam egy videót, hogy a nők még úgy sem merik bevállalni sok esetben, h van a csávón 1-2 gumi és a csaj mellé szed fogamzásgátlót is.. 99.99% hogy nem esel teherbe, szóval 10 milliárd emberből ha véletlenül talán egy nő teherbe esik gyógyszerek mellett.. Hozzáteszem a föld népessége most kb 7 milliárd ebből a fele se nő.:)
2012. nov. 16. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
A 99.99% az 10000-ből 1.
2012. nov. 16. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem egy ismerősöm van,aki gyógyszer mellett esett teherbe!!!A gyógyszer nem 100%-osan véd meg,csak 99%,de az az 1% mindig ott marad,és be is szokott jönni!
2012. nov. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!