Koppány92 kérdése:
Első alkalommal nagyon sikoltozik, vagy hangosan nyög a lány?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 23:39
1/9 AndreaMariann válasza:
A lánytól függ.
Első alkalommal én nem sikoltoztam,de lehet,hogy azért,mert fél percem volt rá összesen...:/
2/9 anonim válasza:
nem valószínű mivel az elsöt nem is élvezik a lányok általában.
3/9 A kérdező kommentje:
Elsö fáj?
2012. nov. 10. 23:44
4/9 AndreaMariann válasza:
Az is a lánytól függ.
Mindenképpen oda kell figyelni arra,hogy kellően felizguljon,és nedves legyen.
Van,akinek így is nagyon fáj,és van,aki meg sem érzi.
5/9 A kérdező kommentje:
Mit vagy hogy csináljam, hogy nagyon felizguljon?
2012. nov. 10. 23:49
6/9 anonim válasza:
szerintem nem sokan...
nekem nem fájt nagyon, de nem sikoltoztam és nem nyögtem, mivel bár élveztem de nem mentem el.
csak akkor adok ki hangot ha közel vagyok az elmenéshez de sajnos nem voltam közel
7/9 anonim válasza:
hát,ha nem is az élvezettől, max.a fájdalomtól.
én még ezt nem tudom mert nem feküdtem le pasival.
8/9 anonim válasza:
Ha még ennyire nem ismered a párod testét akkor még nem kéne nemi életet élni. nem véletlenül találták ki a pettinget.....
9/9 anonim válasza:
Ha a lánnyal nem beszélsz közben(hogy mit kéne csinálni, és hogyan...., és baromira fáj neki, akkor csak azon van, hogy túlélje....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!