Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Úgymond tágítás nélkül sokkal...

Úgymond tágítás nélkül sokkal nehezebb az első alkalom?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy én valahogy nem szeretném, hogy megujjazzon a barátom, az valahogy nem tetszik, vagy nem is tudom, hogy mondjam..de amúgy minden más előjátékot szoktunk alkalmazni.

Szűz vagyok még, és elég szűk is ugyebár. Úgy gondoltam, hogy ne ujjal próbálja először, hanem mikor kellően felizgultunk, rendesen történjen meg a dolog.

Sokkal nehezebb így? Érdemesebb lenne, ha előtte ujjazna is?

Egyszer már próbáltuk, majdnem megtörtént az első együttlét, de nem tudta teljesen bedugni, mert nem valami jó pózba voltunk stb mindegy.

2012. nov. 12. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell elötte megujjaznia elég a jó hosszú előjáték.
2012. nov. 12. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Amikor először megtörtént volna, és elkezdte bedugni, ott lent erős feszülést éreztem, ahogy kicsit bentebb ment akkor egy erőseb szúrást, és újabb feszülést. Nem tudom, ha mélyebbre ment volna, mennyivel lett volna másabb, érdemes e előtte tágítanunk ujjal engem.
2012. nov. 12. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi másfél hónapig "szenvedtünk" így, mint ti... Aztán egyszer csak sikerült fájdalom nélkül...

De leginkább javaslom, hogy hason fekszel,és szétteszed a lábad.Nekem így volt a legkevésbé fájdalmas akkor.

24N

2012. nov. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!