Lányok! Nektek mennyire fájt az első alkalom?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 22:55
1/7 anonim válasza:
inkább csak kicsit kellemetlen volt
2/7 anonim válasza:
Nekem csak 1-2 percig fáj míg át nem szakította rendesen de utána már jobb volt
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem fájt, sőt nem is véreztem.
22/L
5/7 anonim válasza:
Nagyon és nagyon vérzett is. Sajnos nem a pár cseppes kategóriába is tartoztam. Ez anatómiai dolog is, van akinél rugalmasabb a szűzhártya, van akinél nem, vagy vastagabb, vékonyabb stb.
6/7 anonim válasza:
nekem pedig... hát én nagyon megszenvedtem vele, ugyanis volt a hüvelynyílásomnál egy olyan dolog, amitől nem fért be a hímvessző. többször próbálkoztunk, majd mikor a nőgyógyász megműtött volna, elszakadt. :D úgyhogy nemtudom vérzett-e vagy sem, azt nem éreztem mikor átszakad a szűzhártya...
7/7 anonim válasza:
Nekem olyan volt mintha a húgyhólyagomat nyomta volna meg. A hasfalam fájt! Nem véreztem,de az a kelemetlen érzésem volt amikor megtörtént meg utána 3napig,h pisilnem kell. És ha elmentem wcre jöttis rendesen. Sajnos ez most is elöfordul ha csináljuk. Nem tudom,h miért van ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!